Jump to content

Moto Zajednica

Rados

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Aprilia SR 50, Burgman 250

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Rados's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Moje iskustvo sa MT Reflexion nakon 2 mozda i 3 godine, vreme leti pa ne znam :D. U sustini za moje potrebe, a to je uglavnom voznja po gradu, kaciga je sasvim ok. Jedina zamerka je sto su nakon navedenog vremena integrisane naocare za sunce pocele da spadaju kad predjem preko lezeceg malo brze ili upadem u neku "uvalu" na putu. Ne znam da li taj sistem zabravljivanja naocara moze da se sredi/zategne!? Inace, za mene je kaciga sa naocarama za sunce obavezna stvar!
  2. Ljudi pomoc! Pukao mi je donji sraf (onaj dugacki) na kucistu filtera ulja i deo navoja ostao u motoru. Ulje je po malo curelo ali je jutros probilo skroz, moje pitanje je da li moze da se skine kuciste filtera ulja da bi se doslo do dela srafa i da li znate nekog ko moze to da mi resi? Hvala!
  3. Pratio sam ovo tvoje pisanje i vidim koje su muke oko kvacila i ja sam sumnjao na njega ali sam se potajno nadao da nije! Moracu verovatno u nekom momentu kod Darka na pregled!
  4. Drugari, mala pomoc mi treba! Kada krecem skuterom (burgman an250 2000. godiste) i pri nizim brzinama, uglavnom kada pustim gas pa ga dodam opet, osecam kao neki blagi trzaj! Kao da nesto zastane kad treba da “prebaci iz prve u drugu”. Nadam se da razumete. :) Izvinjavam se ako je bilo reci vec o ovome, jer cini mi se da jeste, ali sada ne mogu da nadjem gde tacno. I jos nesto, procitah u katalogu u kompp da za moj model skutera fabricke rolnice su teske 31 gram, da li je to tacno? Sta bih dobio kada bi stavio malo lakse rolnice? Unapred hvala!
  5. Pa prosto ako se poredi u osnovi mu startnost nije jaca ali to nije ni vazno jer ga niko ne uzima zbog toga nego zbog uzivanja! Setih se jedina stvar je koja mi se ne svidja je kako su resili nosac za kofer. Ne svidja mi se to sto srafovi idu kroz plastiku na zadnjem delu (barem je kod mene tako) i onda kad je neki “strucnjak” dovozio iz CH pretegao sraf pa mi je napukla ta plastika a kasnije od vibracija puklo celo jedno parce oko srafa. :,(
  6. Da se ne uclanih u ovu zajednicu mislio bi da sam jedan od retkih koji vozi Burgman an250, nekako sam se uglavnom sretao sa 400cc. Inace, moj Bugi je 2000. godiste uzeo sam ga od ujaka iz Svice i mogu vam reci zadovoljan sam njegovom udobnoscu i “voznoscu”. Ja ga imam nekih 3 godine i mogu vam reci jako zahvalan skuter, posebno za pocetnike pogoduje taj njegov “lenji start”. Samo da pozdravim sve ljubitelje ove ladje na 2 tocka!
  7. Evo da se i ja kao novi clan javim u ovoj finoj zajednici! Uz pomoc foruma nadjoh i gospodina ili cika Rajka, kako ko zove, i zelim da mu se zahvalim na odlicnoj saradnji i maksimalno odradjenom poslu. Svaka preporuka za Vas @Arakis! Sve najbolje i zdravi nam bili!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja