Jump to content

Moto Zajednica

IM93

Članovi
  • Broj tema i poruka

    14
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: IM93

  1. Kao vlasnik ove ljute masine, izjavljujem da sam prezadovoljan i masinom i Daretom
  2. Farbaj kako je i bio, ako italijani nisu uboli estetiku, onda necemo ni mi :D
  3. IM93

    Scorpion ili Agv

    Kupljena Scorpion exo city solid. Da komentarisem kakva je, ne vredi, pocetnik sam. Nadam se da ce mi na glavi sluziti samo kao “ukras”. Hvala svima na savetima! Sto se mene tice moze lock.
  4. Ako pricamo o Goxy Co. Gledao sam Apriliu scarabeo, provozao, odmah se ukljucio ventilator, kada sam stao, video da curi tecnost iz hladnjaka i vidi se masnoca od ulja negde “dole”. Posto se ne razumem i ne znam koliko je to ozbiljno, odustao sam. Bilo mi je cudno da se to desava s obzirom da je prodavnica i servis. Decko je rekao da ce to srediti. Mozda sam pogresio a mozda i ne.
  5. IM93

    Zimski popusti

    Uzeo sam kacigu, i to bas u maxmomentu. Popust sam dobio i na snizenu cenu sa sajta.
  6. IM93

    Scorpion ili Agv

    Kada sam kupio skuter, bio sam ubedjen da cu kupiti integralnu kacigu, zbog bezbednosti, pocnem da vozim u avgustu (nosim polovnu kacigu koju sam dobio na poklon, ne vozim bez kacige) i 99% vozaca skutera vidim sa jet kacigom na glavi. Znam da cesto vecina nije u pravu, ali eto, pomutili su mi razmisljanje. Da li bi mi mozda flip up bila dobra opcija, s obzirom da nosim naocare za vid? Koliko su one pouzdane? Veliko hvala svakako!
  7. IM93

    Scorpion ili Agv

    Kojoj kacigi bi ste dali prednost sto se tice kvaliteta, Scorpion exo city solid ili Agv orbyt?
  8. IM93

    Zimski popusti

    Pozdrav! Interesuje me dali prodavnice daju zimske popuste na kacige i ostalu opremu? Nisam nasao slicnu temu, ukoliko ima, admini spojite, hvala!
  9. Bajkeri, pozdrav od Igora! Postavljao sam nedavno pitanja u temama o maxi skuterima i u pp @Satelis, zahvaljujem mu se i ovim putem kao i svima koji su davali odgovore na moja pitanja. Posle gledanja u oglasima prevashodno Piaggio beverly i Yamaha X max, kupio sam Hondu S wing 125. Inace ovo mi je prvi motor, iza sebe imam mnooogo kilometara na drumskom biciklu, u autombilu nesto manje od toga.
  10. IM93

    Kupujem maxi skuter

    Ne dopada mi se, hvala ti. Srecna prodaja!
  11. IM93

    Kupujem maxi skuter

    I dalje sam u potrazi za skuterom, budzet do 2000evra.
  12. Za voznju po gradu ti svakako nece trebati amortizer, kakav god da je. Bice ti samo stavka o kojoj treba da mislis, odrzavanje itd. Amortizer ovog kvaliteta ti samo otezava bicikl, nema nikakvu drugu funkciju. Bolja je kruta vila u ovom slucaju. Ukoliko ti kupovina na rate u prodavnici nije jedina opcija, za taj novac pogledaj i polovne bicikle, mozda ces naci nesto ocuvano a boljeg kvaliteta, na prvom mestu aluminijumski ram.
  13. Kolika vam je potrosnja u gradu?
  14. Kupujem maxi skuter, budzet oko 1600evra. Pozeljno da motor ima poznatu istoriju, agregat 125-250ccm, do 150km od Panceva. Viber 0616134148
  15. Hvala! Visine sam 177cm, verujem da mi ni na starijem modelu ne bi bilo neudobno, ali svakako je to velika prednost, cini mi se.
  16. Hvala ti! Otprilike se ukratko svodi pitanje na to da li vredi dati npr 500-1000evra vise za noviji model, sto se tice konstruktorskih resenja na njemu, da li su mane i nedostaci iz proslog modela, ako ih ima, reseni itd. Manje vise sto je noviji, eksploatacija i trenutno stanje mi je bitnije od godista proizvodnje.
  17. Pozdrav, potrudice se da u svom prvom postu budem jasan Planiram kupovinu Yamahe x max, 125ccm ili 250ccm. Interesuje me da li neko zna koje su razlike izmedju ove dve generacije? Da li postoje razlike u agregatima i generalno kvalitetu izrade, ili je samo dizajnerski izmenjen? Vozne karakteristike svakako ja ne bih osetio jer bi mi ovo bio prvi motor. Motor mi treba za gradsku i medjugradsku voznju( PA-BG). Hvala unapred!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja