Jump to content

Moto Zajednica

Darkoniii

Članovi
  • Broj tema i poruka

    94
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Darkoniii's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

65

Reputacija u zajednici

  1. Ako samo jedan milimetar zavrtim rucicu gasa pre ubrzanja onda nema tog trzaja. I kad se na to doda moj prelaz sa skutera na kom sam zavrtao i odvrtao rucicu gasa bas onako momacki a reakcija skutera bila u ravni sa pokretom mrtvog konja onda je to to. Navikao sam na drugaciji odnos prema gasu
  2. Ovako kao sto si mi rekao, dok je na copavoj i menjac u N, probao sam da okenem lancanik i ne okrece se ni 1 milimetar u odnosu na tocak. Dakle tu luft ne postoji verovatno. Stavio sam motor na centralni stender i menjac u 1. Lanac i lancanik se okrece zajedno sa tockom mozda 1cm-2 prazan hod dok lanac ne zategne, cim lanac zategne nema lufta nikakvog. Istegnut lanac, ili nedovoljno zategnut?
  3. Najcesce na nizim brzinama izrazeno, svako dodavanje ili oduzimanje gasa desava se da motor cimne na neki nacin, ne umem da objasnim lepo, uglavnom trzaj se javi samo u tom prvom momentu pri dodavanju ili oduzimanju gasa. Nabavio sam na kupujem prodajem na nekom oglasu. Samo sam prvi put otkako sam kupio motor platio zamenu ulja, razmislio da za tako osnovne stvari ne moram da placam i od tada sve sto mogu sam uradim. Ako je nesto bas komplikovanije onda kod majstora, mada nije bilo potrebe do sada.
  4. Zdravo drugari, Nisam nesto vican previse oko odrzavanja motora, vrhunac mog znanja je zatezanje lanca... Upustio bih se u avanturu zamene damper gume, kolike su sanse da nesto krene po zlu? Koliko sam shvatio treba olabaviti kretanje tocka sa osovinom (kao kad podesavam zategnutost lanca), treba skinuti osovinu i lanac sa lancanika. Onda kad sam vec skinuo tocak, srafove koje drze lancanik odsrafiti, skinuti stare damper gume, vratiti nove i sve nazad. Valja li tu nesto podmazivati i cime...
  5. Mogu li dobiti kontakt?
  6. Zdravo drugari, Potrebne su mi damper gume za yamahu FZ6S2, bio bih vam zahvalan ako bi mi neko dao preporuku gde mogu da nadjem to. Unapred zahvalan.
  7. Ovo me ohrabruje da predjem na R1200GS.
  8. Mislim na taj 2004-2006 servo ABS.
  9. Drugari, koliko moze da bude skupa igranka oko abs sistema na r1200gs-u 2004-2007 god?
  10. Darkoniii

    NC750X 2016

    Bas sam hteo da upitam u cemu je draz izivljavanja po makadamu onakvim motorom... Ja srca ne bih imao. Comi me pretekao.
  11. Ozbiljna borba, v strom me razocarao zvukom, versys ima ok zvuk u leru, fz6s2 mi se svidja generalno... Srce mi zaigra na 4 cilindra, razum kaze dosta su 2.
  12. Ne zurim sa kupovinom, trenutno razmatram fz6s2, transalp 700, v strom 650 i versys 650 2010-2014
  13. E ovo me obradovalo, mislim da sam nasao motor za sebe... Kakva su ubrzanja / medjuubrzanja u odnosu na druge motore koje si vozio?
  14. Kakva je ova honda za voznju po autoputu? Koja je optimalan putna brzina?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja