Jump to content

Moto Zajednica

Mornar85

Članovi
  • Broj tema i poruka

    32
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Mornar85

  1. Свако ко одузме првенство прво изјави "ишао је 200 на сат" и то медији одмах пренесу. А то утврђују вештаци накнадно. Скретање у лево изискује екстремну опрезност.
  2. Ја видех да си исекла човека и умало га уби... Сачекаш да прође па онда скрени...
  3. Можда правило десне стране? Она нема знак "Стоп" а ни ти знак предност... Иначе правило "десне стране" је по мени једно од глупљих ако се крећем па морам да станем да се укључи онај који ионако мора да успори и скоро стане јер мења кретање по 90 степени. Логичније би било ко задржава правац кретања има предност.
  4. Овако у неким заосталим земљама гледају на увозне моторе, или на моторе преко 250 кубика, тако у веселој СРБ посматрамо прераде.
  5. У Будви један црвени паркиран био, сваки дан застанем, жена попиздела, а ММ некако кочоперан, провоцира, све ми каже пичко не смеш....
  6. Возио ауто за викенд по Београду, и сад има нека фора кад се праве улице да се две траке споје у једну, прилично дебилно, онда су обесмишљене те две траке, ал ајд сад. И сад по правилу у ту једну би требало да се убацује наизменично, али јоооок важи правило безобразног. Исто тако ако треба да се преусмерим у траку за десно или лево стишћу гас да не дозволе, у фазону нећеш ти ни лево ни десно, не дам ти ја. Питах неку београђанку, био отворен прозор, шта сад, браниш ми да изађем на аутопут?
  7. LTD је занимљив избор у обе варијанте. вредело би видети слике и неке инфо.
  8. Рано је да планирам још је у шуми зец, али бих променио ручке, резервоар седиште и гуме. ручке равне као бивољи рогови велики рез и равније седиште можда и оно једно седиште троугласто. А пошто је БиХ мотор регистрација није проблем као у другој земљи у којој то не може.
  9. Кажем колегиници е одлучио сам да купим стар крш мотор па да га полако сређујем…. она каже купи купићеш стар лош мотор уложити брдо пара и имати стар скуп мотор… па кад тако кажеш… звучи бесмислено али психотерапија је скупља и без резултата. Чекам вести за Suzuki 450 L. Видео сам га, власник почео и стоји скоро цео. Слика није тај него са нета
  10. Истина, спреман сам на дуг процес, знам да кошта али баш та дужина ће то да ублажи. Приметим да ме више обрадује мали напредак, а не брз процес до краја. Као психичка терапија у тој рестаурацији а не да имам то кад буде готово. Најрадије би неки баш класик, јапанац, 80-те, пола 90-их.
  11. У суштини тема и јесте заједничка, да се понуди шта има где. Преговарам за један Сузуки 450 Л, стоји годинама, као палио је пре... али није то џаба тако, власник не одговара, не јавља се, а ја ко на ватри горим, да ми је да јави.
  12. Како године иду, све више ме вуче да нешто чачкам пре него да возим. Ако неко зна за нешто да стоји негде неком у неком подруму или чак уз шупу... У суштини битно да има регуларне папире како би се могао касније регистровати. Модел није битно који, може се поставити све ко шта има, па може и неком другом помоћи. Мени лично одговара нешто 300-700 кубика, класика, голи, нејкид. Локација било где у Србији, БиХ, ЦГ...
  13. У неким државама би преврнули цео град наопако за овако дрндање по техничким за мотоцикле. Сасвим је нормално ставити други управљач, седиште, мигавце, гуме, само код нас шраф гледају. Некако смо мекани и пристајемо на све, још само да нас нагузе и то би пристали ако је “ по пропису”. Много смо некани. У реду је и оно деда мраз фазон ал дај и неки хаос протест, па нико нас више не респектује ни промил.
  14. Mornar85

    TDM Srbija

    Одврнеш кад је хладно уље, неко придржи неком крпом да не цури, промени гумицу и врати, доспеш колико сте просули. У теорији, реално немогуће.
  15. Зато и ја продајем VFR, тотално беззе конструкција по мени, врелина само избија.
  16. Све може само исто време проблем…. Због обавеза се и развукла продаја, обавезе у пар држава. У неком тренутку ћу вероватно бити у БГ ако не дођу да купе ови што су најавили…
  17. Да, да, у саобраћајној је 1995, а по бр шасије Италија децембар 1993.
  18. Honda VFR 750 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda VFR 750, 1995. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 83000 km, Loznica. Cena 1.800 € - Motori - Polovni Automobili
  19. Noviji motori po meni bolji... Stari nekako teško idu, tvrda kvačila, komplikovani zavučeni delovi za zamenu... Sad sve lagano, bez opterećenja, lako, za čas promeniti lanac, lančanike, pločice, servis... Na ruku, pristupačno... I definitivno imam bolji osećaj u vožnji sa novim motorom, povozniji, okretniji.
  20. Џаба у праву ако лети кроз ваздух као лутка и изломи коске. Како беше онај наслов гробља: "Овде леже они који су имали предност."
  21. Не види се да ради жмигавац на мотору.
  22. Оваква претицања често виђам код бајкера. Колоне, у граду, на кривини, камионе, застоје, само севну, и то још по неколико за редом. Таблице прелепљене. Мене језа ухвати. Возим ко пензос, али зато 0 удеса. Тек кад је бааааш безбедно мало по гасу, али кад је празан пут без игде иког.
  23. Јел ово сија check engine лампица? Безобразно скуп. Неоправдано лоше седиште. А категорија еволуционо не спорт турер већ нека нова: нејкид турер.
  24. Dunlop 80€ https://topguma.ba/gume/dunlop-sportmaxx-gpr300f-120-70-r17-58-w/
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja