Jump to content

Moto Zajednica

Ivan8

Članovi
  • Broj tema i poruka

    458
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Ivan8

  • Rođendan 28.11.1973.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Motocikl
    gpz 500 s

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Ivan8's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. Mislim da nije normalna cena za dve obicne membrane.25 e je mnogo. Sutra idem na buvljak da kupim dve od Yuga,za benzinsku pumpu,i da ih preradim Pa cu da napisem sta sam uradio.
  2. Da li neko zna gde mogu da kupim membranu na slavini za benzin,za kawasaki gpz 500,94-o god? Ja sam izvadio membrane(ima ih dve),i stavio dihtung izmedju a usisno crevo sam zatvorio zavrtnjem i motor radi,ali bih da kupim membranu,da ne bih od dobrog motora napravim starudiju. I koja bi bila cena te membrane?
  3. Bilo je odlicno,kao sto sam i ocekivao.Normalni ljudi,drugarstvo,zajebancija,nema da fali. Dzax je pokazao da je odlican domacin( moze da se zeni )! Steta sto nisam video Antona,Vladu,Foresta...da ne nabrajam,ali bice prilika i za to. Devojke su pomalo baratale sa drvima,dok smo mi prebrojavali kubne centimetre nasih motora :-[,nadam se da oprastaju,nismo mi krivi sto smo takvi,bice bolje Ajd,uzdravlje!!
  4. Zasto te ne bi lepo sluzio?Dobri su to motori,jos ako ste sve natenane i ljudski sklopili,nema cega da se bojis.Cestitam!
  5. Da li znate cime se tokom zime greju Cigani,a pocinje na slovo "z"? ZDRVA
  6. Sledece godine cu vam se popeti na glavu,verujem.. Zatvaram radionicu,dosta je bilo.
  7. Pa kad me uvek tako napusite,sta ocekujete? :'(
  8. Hvala! Vidis kako sam znao kad da se vratim na bjb. Cestitam svima!
  9. Tu sam,prijatelju,nisam nikog zaboravio.Za mart cemo nesto izboksovati,moracu da se vidim sa Blazom,ali jos je rano,o tom,potom. Drago mi je za BMW,kao sto ti rekoh,ta se masina daleko "cuje",bilo i ostace!
  10. Sezona se zavrsila,pa da sumiram.Presao sam sa Kawasakijem 5500 km. Sto se tice ulaganja,samo sam mu zamenio ulje i filter i to je bilo sve. Imao sam jedan peh sa njim,koji smo Dzoks i ja sanirali,i od tada nisam na motoru nista radio. Prosle nedelje sam ga ofarbao,to nije bilo potrebno ali je stari "grunfer" u meni rekao drugacije. Sto se tice Kineskih motora,misljenje sam zadrzao da su dobri motori,redovno ih hvalim kad se o njima potegne prica,jer sam imao dobro iskustvo sa Kinezima.Nije mi bas najjasnija odluka nekih prodavaca da uz njih nude i kosacice za travu,to degradira i umanjuje rejting masina sa istoka.Ako nastave taj trend,na kraju ce uz kosacicu da nude i motor,od recimo 125 ccm,i sta ostaje? Generalno losa slika tih motora,koja opet ima za posledicu pad interesovanja potencijalnih kupaca. Neko vuce lose poteze,to ne mogu a da ne primetim.Ne bi mi to bilo toliko vazno,da nisam sa mnogima od vas gradio drugaciju i realniju sliku masina sa istoka dok sam bio vlasnik jednog od njih.
  11. Gde ste ljudi? Sta ima novo? Dzoks,kako te sluzi masina?
  12. Dobro jutro,Kineska cetvrti.Vidim da se svasta izdesavalo,mnogo toga dobrog,sto je za svaku pohvalu.Ima puno novih vozaca Kineza,valjda ce ponesto nauciti od nas starih Inace,samo vas gledam
  13. Lada u pozadini popravlja stvar ;D
  14. To je nasa nesreca,ali sta ces.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja