Jump to content

Moto Zajednica

E.T.C.

Članovi
  • Broj tema i poruka

    13
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu E.T.C.

  • Rođendan 28.05.1976.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad

E.T.C.'s Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Nova cena 2300 EUR pljeska+pivo i dalje na snazi ;D
  2. E.T.C.

    JawaMania

    :o Stvarno je sredjen Jagodinac... Odlichno! Svaka chast! Bez daljih komentara.
  3. :P sta ti fali i ovako ceo dan sedis u kancu ;D
  4. Pa desi covece! Doborodosao ;D Jel` to nesto na moj racun
  5. Pozdrav! Prijatelj prodaje Suzuki Freewind XF 650W. Oce covek novu mashinu. Motor je 1998 god. Presao 40000 km Nov lanac, lancanik, zubcanik Nov prednji disk Zamenjene prednje i zadnje pakne Registrovan do 23.06.2009 Stanje prefektno! Sedi i vozi !!! Cena 2600 EUR, moguc dogovor Kofer (prazan) ide uz motor + pljeskavica (prilozi dzabe) + pivo po izboru ;D Kontakt Dejan 063/8296299 lokacija: Novi Sad ili putem ove teme Navalite! pozz PS Zahvaljujem Pablu (i ostalim urednicima) zbog dopustenja da postavim oglas u tudje ime. Covek nije u mogucnosti da objavi oglas pod sopstvenim nikom posto nema racunar. Hvala jos jednom
  6. Bitno da je sve proslo uredu To sto si zensko nema nikave veze.Eto on je muskarac, a sta je uradio. Ima ludaka i na jednoj i na drugoj strani. Slazem se prijatelju. Samo sto od toga nema nista. Dokazi sta je uradio. A ako uzmes stvar u svoje ruke (i noge)... Mozes samo da naj... ili da tebe optuze zbog nanosenja telesnih povreda (laksih ili tezih, zavisi od pruzanja otpora) ili da te nedaj boze isprangija kao onog taksistu u NS-u. U svakom slucaju bitno da nam je Yamahaha dobro pozz i srecno!
  7. Uhh! `bes motor. Motor ce se popraviti. Bitno je da ti nisi gore prosao. Zelim ti brz oporavak..
  8. Jezivo, ali poucno! :o Bila je pokrenuta neka akcijia od strane B92 koliko se secam. Ali se nisu bas nesto pretrgli (sto se tice duzine kampanje).. Slazem se u potunosti. Umesto sto guse sa bankama, osiguranjim i ostalim sr....a, bolje da napune bilborde sa ovakvim stvarima, a ne samo da kukaju kako smo na ovom ili onom mestu po broju udesa i kako je situacija u saobracaju katastrofalna ... ma sta i ja k....m, kad Inteza daje kredit za stan, a EURIBOR i NKS ili FSS ili KKS (ili sta vec) nije vezan za svajcarca i iznosi samo 0,5%, a mogu i na more na 65 rata ???
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja