Jump to content

Moto Zajednica

CoronaSeed

Članovi
  • Broj tema i poruka

    79
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: CoronaSeed

  1. Ima li jos slobodnih mesta za rezervisanje ucesca za subotnji TD?
  2. Hvala svima! Ako neko hoce na pivo/sok/rakiju u Sokobanji ovih dana neka se javi! Veliki pozdrav.
  3. Podrzavam ideju, znaci iskljucim se za Paracin i krenem prema Zajecaru i uzivam, kakav je put od Zajecara prema Sokobanji?
  4. Hvala obojici! Mnogo ste mi pomogli, ostajem 3 dana, nadam se da cu sve to uspeti lepo obici natenane
  5. Pozdrav, idem u Sokobanju nekom obavezom pa sam uklopio lepo i korisno, ici cu motorom. Imate li predloge sta da obidjem kada sam vec tu blizu ili znate nekoga ko bi imao dobre predloge? Cak ako mi se i neko zeli prikljuciti u voznji do tamo ili po kraju tamo, moze, javite se. Hvala unapred.
  6. Koliko pratilaca svaki ucesnik moze povesti i da li ih mora prijaviti nekako unapred posto vec tacno znam ko bi isao!?
  7. Kako da pravilno prenesem moju i prijavu dva drugara sa mog profila na neki drugi termin??
  8. Nema na cemu kolega Usput jedno pitanje! Da li sam dobro uneo poziv na broj, treba li u prvom kvadraticu nesto napisati? I tamo me pita da navedem adresu i grad primaoca, da stavim Beograd, Beograd ili nesto drugo? Inace primoran sam uplatiti online, zbog obaveza ne stizem u Postu.
  9. @severian Pozdrav, na sajtu ne radi link za prijavljivanje. Probajte to resiti pa da mogu dobiti podatke za uplatu, trebao sam danas uplatiti...
  10. Samo da potvrdim uz svakog vozaca 3 pratioca mogu uci? Mogu biti na moto parkingu ucesnika i na bezbednom delu blize stazi da gledaju ili su pratioci zabranjeni?
  11. Da li postoje neke sanse da organizatori obezbede satore ili bar neku hladovinu za motore u skorijoj buducnosti? Ja mogu prosetati do onog glavnog Navakovog satora ali bih voleo sesti na koliko toliko rashladjen motor (pogotovo sediste) posle 40 min cekanja za ponovni izlazak na stazu... Probao sam ostavljati stvari ali ne pomaze bas... Usput, ako ima neko neki predlog neka napise, samo da znate motorom dolazim na stazu i da posedujem jedan sator ne bih ga imao gde i kako poneti
  12. Koliko sam upucen postarine na Aliju za porudzbine iz Srbije ne idu ispod 50e ali svakako proveri...
  13. Kako nije, dozvoljena su okupljanja do 500 ljudi! Nastupi, proslave, skupovi, organizovanje bilo sta ali DO 500 ljudi.
  14. Ljudi sta je bilo bilo je hahaha. Inace sutra narucujem nov komplet Pirelija, isti model, nadam se da necu proci lose kao sa ovim starim kompletom haha.
  15. Hvala svima na savetima i brzim odgovorima. Mislim da cu kupiti novu zadnju Pireli DR3 i voziti tako. Ako i tada budem imao problema definitivno cu traziti garanciju, ma da zadnja guma na litri ni ne traje duze od godinu dve ako se vozi normalno sa njom... (Staza, ulica, putovanje) Samo mi je zao ove gume koja je na 60% mesa da je skidam ali sta cu, bolje je skinuti nego da sama spadne u toku voznje... Pozdrav svima i jos jednom hvala!
  16. Provereno sam za prethodni motor kupio "original Miselin" u RADNJI i dobio gume sa godinom proizvodnje koja jos nije dosla (2015-e godine kupio gume koje na sebi imaju nedelju i godinu za 2016-u). Tada sam rekao vise Miselin ne uzimam, bolje za iste novce kupiti Metzeler ili Mitas bar znas da imas manje kvalitetnu gumu ali je barem prava, a ono ko zna ko je izlivao tu "Miselinku".
  17. HAHAHAHA, bofl roba i gume sa falinkom su samo pocetak...
  18. Postoji mogucnost da mi je staklo naskodilo jer sam u jesen 2019. presao preko nekog rasutog stakla od sudara dva automobila. No, prednja nema te ogrebotine, a zadnja provereno stvara pukotine dok stoji... A i pocelo je tek nedavno da me zeza pa ne verujem da bi posle skoro 8.000km tek onda pocelo da sece gumu
  19. Hvala svima, pomogli ste mi bar da se malo utesim, a i da dobijem potvrdu da sam baksuz... Haha... Kupicu istu novu zadnju ili sacekati prolece pa uzeti komplet isti taj model guma (prednja + zadnja) ali nove jer su se stvarno super pokazale! ...
  20. Jovane proizvedena je u 38moj nedelji 2018 godine. Tako da bas i nije matora, mozda je od sunca ali opet ugradjena je u Barel servisu 2019. koliko sam upucen od starog vlasnika koji je dokazano sve tamo radio... @Belajmaker Pa kako kome, trenutno 200e za zadnju gumu ne mogu da izdvojim, a i kada menjam gume na motoru menjam KOMPLET, zato i izbegavam voziti motor i ako mi se voza... Ma da cu u jesen verovatno kupiti opet komplet Pirelija za 350e pa sam valjda miran! @floyd032 Mislim da nije problem do dobavljaca vec do proizvodjaca gume... Guma prelepo drzi na putu ali ocigledno ima neki problem u njenom sastavu... @X8 Vračar I ja sam mislio ali onda se pocele stvarati nove rupice bez voznje, znaci proverim gumu, obelezim rupe i svaki dan je naduvam na 2.6 (ispusti na primer na 2.0 tokom noci) i onda tako posle nedelju dana i NULA KILOMETARA predjeno ona ima nove rupice u vidu sitnih pukotina i tu izlazi vazduh... Kao da se cepa sama od sebe...
  21. ... Na jednoj slici je guma slikana samo da bi videli koliko je velika sara naspram tih sitnih pukotina. ...
  22. Pozdrav svima koji citaju. Imam problem sa zadnjom gumom (standardna 190-ka za Yamahu FZ1). Puna je bas sitnih pukotina kako na gaznom sloju gume tako i u samoj sari, guma je Pirelli Diablo Rosso 3. Pukotina je u pocetku bilo nekoliko, dugackih od oko 2 do 6 milimetara. Sada ih je sve vise i vise i ako danas pusta na dve rupice za koji dan ce pustati i na te dve i na nove dve pukotine... Jedva su vidljive ali sam ih sve upamtio i na primer u sari koja se nalazi odmah iza ventila imam jednu pukotinu posle dve nedelje u istoj toj sari gume sada imaju tri pukotine od kojih dve pustaju vazduh. Inace gumu doduvam svaki dan na 2.6 bara HLADNU. Pitanje: da li je to neka falinka u gumi fabricki los sastav pa se guma cepa ili jednostavno nemam srece da se od voznje guma cepa...? Opet nekako mi nije jasno Pirelli dot kraj 2018, montirano 2019 da je tako losa sama od sebe, nekako krivim sebe, a ona sve vise pukotina ima, a motor stoji u garazi i guma je naduvana........
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja