Jump to content

Moto Zajednica

CoronaSeed

Članovi
  • Broj tema i poruka

    79
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu CoronaSeed

  • Rođendan April 13

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Sombor
  • Interests
    Motori
    Kamioni
    Auti
    IT svet
  • Motocikl
    Yamaha FZ1 (N)

Poslednji posetioci profila

878 profile views

CoronaSeed's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

32

Reputacija u zajednici

  1. Ima li jos slobodnih mesta za rezervisanje ucesca za subotnji TD?
  2. Hvala svima! Ako neko hoce na pivo/sok/rakiju u Sokobanji ovih dana neka se javi! Veliki pozdrav.
  3. Podrzavam ideju, znaci iskljucim se za Paracin i krenem prema Zajecaru i uzivam, kakav je put od Zajecara prema Sokobanji?
  4. Hvala obojici! Mnogo ste mi pomogli, ostajem 3 dana, nadam se da cu sve to uspeti lepo obici natenane
  5. Pozdrav, idem u Sokobanju nekom obavezom pa sam uklopio lepo i korisno, ici cu motorom. Imate li predloge sta da obidjem kada sam vec tu blizu ili znate nekoga ko bi imao dobre predloge? Cak ako mi se i neko zeli prikljuciti u voznji do tamo ili po kraju tamo, moze, javite se. Hvala unapred.
  6. Koliko pratilaca svaki ucesnik moze povesti i da li ih mora prijaviti nekako unapred posto vec tacno znam ko bi isao!?
  7. Kako da pravilno prenesem moju i prijavu dva drugara sa mog profila na neki drugi termin??
  8. Nema na cemu kolega Usput jedno pitanje! Da li sam dobro uneo poziv na broj, treba li u prvom kvadraticu nesto napisati? I tamo me pita da navedem adresu i grad primaoca, da stavim Beograd, Beograd ili nesto drugo? Inace primoran sam uplatiti online, zbog obaveza ne stizem u Postu.
  9. @severian Pozdrav, na sajtu ne radi link za prijavljivanje. Probajte to resiti pa da mogu dobiti podatke za uplatu, trebao sam danas uplatiti...
  10. Samo da potvrdim uz svakog vozaca 3 pratioca mogu uci? Mogu biti na moto parkingu ucesnika i na bezbednom delu blize stazi da gledaju ili su pratioci zabranjeni?
  11. Da li postoje neke sanse da organizatori obezbede satore ili bar neku hladovinu za motore u skorijoj buducnosti? Ja mogu prosetati do onog glavnog Navakovog satora ali bih voleo sesti na koliko toliko rashladjen motor (pogotovo sediste) posle 40 min cekanja za ponovni izlazak na stazu... Probao sam ostavljati stvari ali ne pomaze bas... Usput, ako ima neko neki predlog neka napise, samo da znate motorom dolazim na stazu i da posedujem jedan sator ne bih ga imao gde i kako poneti
  12. Koliko sam upucen postarine na Aliju za porudzbine iz Srbije ne idu ispod 50e ali svakako proveri...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja