Jump to content

Moto Zajednica

AliTheGreatest

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: AliTheGreatest

  1. Pozdrav, zelim ti puno udobnog i bezbednog ,,kotrljanja'' na Viragu ja sam se izvozao i nauzivao na mom Viragu 125, odlican motor za pocetak!
  2. Ode Crnogorac kod urologa, ovaj mu kaze da se skine da ga pregleda. Crnogorac se skine, doktor sve detaljno pregleda i kaze: Kolko vidim ovde je sve u redu. Zbog cega ste dosli?. A Crnogorac kaze : A vidje ga kakiii jee! (Ista prica sa svakim od nas kada je u pitanju motor :))) )
  3. Zdravo Stive OKaci sliku Intrudera da vidimo kako izgleda makina ako nije problem
  4. Ta novotarija nije iz 2012.verovatno je tek nakon 2019. Evo ispod moje vozacke, nije izdavana probna, samo su mi dodali A kategoriju. 30.04.2019.sam polozio za A. Ali ako dovbro razumem, status probne dozvole ti se odnosi samo na A kategoriju. B,C mozes da vozis slobodno po pravilima za stalnu dozvolu?
  5. Nisam imao probnu ni za B, to sam polozio jos 2006... Je l si zalepio na motor P (pocetnik)? :)) Koja glupost, da nekome ko vozi 20 + godina daju probnu dozvolu.
  6. Ja prvi put cujem za to ogranicenje i status probne dozvole. Polozio sam za motor sa 30 godina i odmah sam dobio dozvolu za A bes ogranicenja (kolko ja znam :)) ) Pre toga sam imao samo B kategoriju
  7. Kupio bih ili menjao rucice Kuryakyn kao ove dole na slikama. Greskom sam narucio ove ciji precnik mi ne odgovara (ove su za sipku 22mm, a moja je 25mm). Ukoliko neko hoce da se trampi ili ako imate ovakve sa promerom 25mm, javite se Napomena da ove koje ja imam nisu original ali je replika odlicnog kvaliteta (aluminijum / guma).
  8. Uglavnom svi popravljaju kod Saleta u Citluku, i zato je kod njega najveca guzva. Ja sam probleme sa strujom resavao sam, ili sa kumom koji se malo bolje od mene razume :)). Na Viragu sam menjao regler, to im je standardna boljka. Takodje, desava se da se plasticni konektori pregreju i istope. Onda preseces zice i spojis ih pojedinacnim spojnicama/konektorima. Moze da se desi da nije problem do instalacija, nego do svecica. Ja sam jednom mislio da je problem do reglera, i membrana pa sam ih menjao. Ipostavilo da je zica koja vodi struju u jednu od svecica bila prekinuta :)) Drugi put sam recimo samo lose zasrafio onaj sraf akumulatora, pa je opadao napon struje i motor stucao... Uglavnom, ako neces sam da se bakces, mogu da ti posaljem broj od Saleta...
  9. Vozio sam Viraga 125. Visok sam 176 i imam oko 75 kg, tako da mi je odgovarao. Tebi ce biti premali. Probao sam 535, kao sto Stari roker kaze i on je mali. Meni je cak delovao i manji od 125 jer ima srednje nozne komande. Ne verujem da je Dragstar 125 druga prica, samo noviji model... Pogledaj Shadow 600 ili Dragstar 650 ako ti budzet dozvoljava. Pretpostavljam da ce odgovarati po gabaritu (mada ni oni nisu za dvometrase)) Nisu prebrzi, a imace dovoljno snage za uzivanje i lepu voznju.
  10. Zdravo komsija. Dobro dosao! Ja sam do pre nekoliko godina vozio Viraga ali od 125 cc izvozao sam se fino, isao i po 200 km u cugu bez problema. Jedino je slab, narocito ako se dvoje voze.
  11. Dobrodosao. Ne znam kakve su Keeway iz prve ruke ali znam da se jednom mom bivsem kolegi odlicno pokazala (a dusu joj vadi, ima 160-ak kg (ne motor, nego on)). Odlican plan za dalje, ja imam shadow/steed 400 i to je odlican motor. Dragstar 650, Shadow 600/750 su kruzeri za uzivanje i laganu voznju. Mislim da si bez potrebe odlozio kompletnu A kategoriju, jer je realno smaranje duplo polaganje ali ok :))
  12. Motor izgleda odlicno! Podseca me na moj prvi motor- Virago 125. U zdravlju te sluzio, i bolji kupio kad ovog prerastes : )
  13. Pozdrav, dobrodosao. Pohvale za motor ! : )) Sto sam stariji sve vise mi se svidja ovaj GS
  14. Pozdrav i od mene. Nisam video da li je neko napisao vec, pa bih dodao da je mnogo bitno da li ti motor ,,lezi,,. U smislu, da li ti odgovara polozaj rucica a narocito polozaj nogu (da li su kontrole napred, srednje ili povucene unazad). Da li ti odgovara da budes u uspravnom polozaju, ili nagnut napred ili nazad. Sve to ces znati kada probas nekoliko motora : ) Na kraju ces naravno, odabrati motor srcem i okom, kao i vecina nas (retko ko koristi iskljucivo glavu prilikom kupovine motora : )))
  15. Dobro dosao! Mogao bi da se pohvalis slikom motora :))
  16. Ja sam knjigu procitao pre skoro 10 godina. U to vreme nisam imao motor i motori me nisu ni privlacili. Vec nakon prve stranice citanja sam pozeleo da kupim motor. Sada mi je ovo omiljena knjiga, nekoliko puta sam je poklonio i ljudima koji ne vole motore i cak oni su bili odusevljeni.
  17. LEpa kaciga, samo sto moja glava je S velicine, mozda moze i neka kaciga M, ali L nikako :))
  18. Pozdrav, Da li ste nekad montirali na Hondu Shadow 600? Inace, pretpostavljam da treba da objavite na delu foruma koji se odnosi na prodaju.
  19. 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 1999. 2. Vreme provedeno na motorciklu: 3 godine 3. Sta mi se dopada: Odlican polozaj za vozaca, opustajuci, noge su blago ispruzene (na Viragu 535 su povucenije unazad) a rucice zakrivljene, daju neki choper osecaj. Potrosnja je bila izmerdju 2,7 -3,2 Sipao sam na svakih 200km, tako da pouzdano znam da je potrosnja u tom rasponu. Lep, klasican, retro izgled sa hromiranim delovima. Motor je lak za upravljanje i voznju, mislim da ima oko 130-140 kg. 4. Sta je moglo biti bolje: Snaga naravno ali ovo je masina za pocetnike, i za uzivanje u voznji do maksimalnih 100km/h. Ja sam menjao regler koji je crkao. Neki konektori su se istopili od pregrevanja, pa sam ih prespojio buksnicama i izolorao vodoptpornim kapicama. 5. Moj utisak: Odlican motor za pocetnike koji vole kruzer tip motora. Posle par godina prodate, ne gubite mnogo na ceni. Masina ce da vozi 30 godina bez problema, cak iako se promeni 15-ak vlasnika. Da ponovo pocinjem da vozim, opet bih vozio Viraga.
  20. Honda Shadow (Steed) VLX 400 1995.godiste 398cm3 20kW
  21. @Lone riderhvala puno na preporukama, i meni je ova Caberg Ghost najbolja, ali je preskupa. Moracu da pogledam jos malo, a nisam iz Beograda, nije mi prakticno da dolazim samo zbog kacige. Imam full face Shark Ridill, ovo bi mi bila druga kaciga za krace voznje po vrucincinama.
  22. Hvala, ali nece da mi otvori kolekcije da pogledam. Sajt blokira iz nekog razloga.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja