Jump to content

Moto Zajednica

Cojaman

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

167 profile views

Cojaman's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Hvala na savetu nisam do sada imao problema sa policijom. Nisam shvatio ovo na pocetku sta si pisao ali pretpostavljam da policajci neki dolaze na ovakve teme da saznaju nesto.
  2. Nisam razmisljao da polazem sa 16. Taj skuter imam samo na selu jer nemam sta drugo a i cisto sumnjam da bi mi dali nesto drugo da vozim. Iako vozim skuter nisam neki ljubitelj motora uopste pa nisam zainteresovan da polazem. Hvala na savetu ali to na kraju predpostavljam da je bio sarkazam ali znam da je kazna stvarno velika.
  3. Novi sam na forumu tako da se unapred izvinjavam zbog naslova i ako ovo pitanje nije tamo gde treba da bude. Maloletan sam imam 15god imam sprint sport 50cc nije neki al je meni dobar. Posto je na selu sluzi mi i da odem do grad po nekad kad sam na selu. Zelim da pitam posto ima policije koja bi kazna bila da me uhvate? Da li da bezim ili da stanem? Negde sam nacuo da policajci po nekad progledaju kroz prste u takvim slucajevima. Inace to je jedno malo mesto mnogo ljudi se medjusobno zna.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja