Jump to content

Moto Zajednica

AlligatorVS

Članovi
  • Broj tema i poruka

    22
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

156 profile views

AlligatorVS's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

8

Reputacija u zajednici

  1. I to je dobar motor za razmatranje, htedoh jednom prilikom da ga razmotrim za kupovinu, dva cilindra, displej u boji, lepsa varijanta od Husq 701 definitivno dok je Husq 701 za mene tvrdja i odbojnija, prasta rupe, los put, visoke trotoare, ultimativ machine.
  2. Supermoto je odlican, ko ga je vozio zna o cemu se radi, opisao bih ovaj motocikl tako da mu nista nije prepreka, u bukvalnom smislu te recenice. Posto su svi skoro jedan klip/jedan cilindar, nisu pozeljni da se konstantno voze pun gas u crveno non stop, ultra su zabavni, idu do 200km/h, stabilnost zavisi od modela do modela pri vecim brzinama ali generalno su dosta stabilni, za obaranje su extra, bukvalno motor koji ima sve mogucnosti R motora. Ono sto je vrlo bitno, to je da je supermoto klasa teska od 110Kg-170Kg (ovo okvirno pricam jer zavisi od modela do modela) a konkretno za primer Husqvarna 710 je teska sa svim tecnostima 155kg, sto je sa njenih 692cc i 74hp malo pa reci BRUKA jer takav motor ispaljuje kao metak, dize na zadnji, lako dostize krajnju brzinu, slobodno mozes da pogledas drag race gde ces videti da svaki supermoto sabija koji god R motor pomislis na drag race, auto da ni ne komentarisem. Sto se visine tice, nece biti problem, ono sto bih ja tebi preporucio je ako si u mogucnosti da ustekas koji evro vise ako vec dajes te novce i isprsis se za Husqvarnu 701 novu, ona je oko 10K s'tim sto je to nov motocikl sa garancijom, 2023 god gde je sve novo.
  3. Djole moje postovanje. Na zalost, ja sam imao samo jedan primerak cepa spanera lanca. Pozovite Delta Motors u Beogradu na br.tel "0113539900", te im kazite da na osnovu kataloskog broja koji je "11318534849" zelite da porucite sivi cep spanera lanca. Znaci izdiktirate im kataloski broj "11318534849" i nakon toga im uplatite unapred novac po osnovu profakture, kada izvrsite placanje, deo je kod vas u roku od dve nedelje. Da vam napomenem da se cep spanera lanca stavlja iskljucivo nakon navrsenih 15.000KM na agregatu, u suprotnom moze doci do ostecenja, ovaj cep zapravo pribije spaner i lanac. Srdacan pozdrav, ako bude jos nekih nedoumica, slobodno se javite.
  4. Posaljite mi kojntakt vas cisto da se informisem s'vama ako nije problem
  5. Ja imam sivi cep za spaner ako i dalje treba

  6. Postovanje svima, dosao je na red servis ventila, u pitanju je BMW S1000RR 2012. Da li iko moze da mi potvrdi da li su radili ventile u Delta Motors u BG-u i ako je odgovor pozitivne prirode, kakva su iskustva, da li se dobije garancija na njihov rad itd ? Takodje me zanima vase misljenje o lancu bregaste, da li se menja na 40.000 ili jos moze da tera, hvala.
  7. Cisto da znam za ne daj Boze jer pre 3 god kada sam jedan slupao, bas sam lose prosao jer nisam angazovao advokata. Hvala vam svima na detaljnim odgovorima.
  8. A ako se uzme dobar advokat onda ima spasa?
  9. Moj motor je 2014-to, dakle, koliko bi u slucaju totalnog ostecenja bila moja ponuda od osiguranja ?
  10. Postovanje @vidakn, motor je kupljen 2021, znaci ako slucajno dodje do nezgode, procena ce biti na kataloskoj vrednosti ? Uz duzno postovanje,hvala jos jednom. MP
  11. Kakva je situacija kada se menja auto skola, ja sam uplatio prvu ratu od 15.000rsd, izasao sam na teorijski test i pao, a odlaganja su uzasna i zaista zelim da promenim auto skolu pa me zanima da li imam pravo da mi vrate novac od 15.000rsd ?
  12. Par pitanja, da li osiguranje gleda u slucaju nezgode na koliko novca je motor upisan u ugovoru o poklonu/kupoprodajnom ? Imao sam situaciju da sam slupao motor jedan pre 3god pa su mi znatno smanijili ponudu jer je upisan u ugovoru na 3.000e i ako je kostao 7.000e. Prosle god sam kupio drugi motor, cena je bila 12.000 a u ugovoru je upisano 850.000rsd pa me zanima ako ne daj Boze opet bilo doslo do nesrece, da li ce opet osiguranje da procenjuje vozilo po ceni iz ugovora kupoprodajnog/poklona ? Hvala
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja