Jump to content

Moto Zajednica

Honda nsr 125

Članovi
  • Broj tema i poruka

    27
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Honda nsr 125

  1. Svakako, hvala puno na pomoći, javljam svakako šta je problem, kad ga budem sredio.
  2. Važii, probaću još jednom da očistim sve i naštečujem, ako ništa, ide kod nekoga ko je stručniji za tako nešto.
  3. E p ovako, detaljan opis, kao što sam već rekao, vozio sam se i motor se ugasio, ostao bez goriva, sipao sam drugo gorivo i upalio bez problema, krenuo ka kući, i video da curi gorivo, sliva niz deklove i to baš, onda sam na brzinu došao kući, ostavio to jer sam žurio na drugo mesto, video sam da je to crevo br 15.spalo, nejga vratio, stegao ga vezicom, i probao da upalim, teško je zaverglao, jer je mašina bila puna goriva, nekako sam upalio, izbacio je svo gorivo na auspuh, i radio je normalno neko vreme u leru bez sauha, ali kada sam trebao da krenem, ništa, neće da primi gas, i onda pod sauhom radi perfektno prima gas, pali, sve sve, bez sauha nećee, stavio sam gorivo da ide na flašu da bih videonšta se dešava, i dešavalo se da norm radi, i samo u jednom trenutku povuče veliku količinu goriva i ugasi se, a gorivo mi opet negde sada curi,nije iz karb, nego negde iz dekle,izgleda mi da karb propušta dosta goriva.
  4. Rastavio sam ceo karb,diznu sam odvio, sve šrafove, nasuo benzina u kompresorsku čantru, i optrao sve to benzinom pod pritiskom, sve je bilo čisto i prohodno, i da crevo br 15. Ide u menjački deo.
  5. Ovo crevo koje je označeno brojem 15 na slici, ne ide tačno na mašinu, moja greška,nego ovde gde sam poslao na slici.
  6. Ne razumem se preterano, ali prošle godine je odrađena full generalna mašine, pa samim tim mislim da je i promenjen semering radilice.
  7. Pozdrav drugari, imam problem sa hondom nsr 125, naime pre neki dan u vožnji mi se ugasio, kada sam pogledao, ostao je bez goriva što je bilo čudno, jer sam ga napunio pre toga, i video sam da je spalo "crevo koje ide iz posude karburator u mašinu, sipao sam novo gorivo, upalio, došao kući, i sutra dan sam vratio to crevo sipao gorivo, i motor je jedva upalio, jer je mašina bila puna goriva, svo gorivo je upustio u mašinu, onda sam ga uplalio i sve je izbacio na auspuh i onda motor pod sauhom radi perfektno, pali, prima gas sve, ali čim vratim sauh, neće da primi gas, uguši se i ugasi, onda opet upali bez problema i tako u krug, očistio sam ceo karb, diznu sve sve u najsitnije detalje, vratio ga i opet ista priča, pod sauhom super, bez njega nećee, pokušao sam da mu naštelujem i dodam još malo goriva, misleći da mu fali goriva, ali nije ni to, da li neko zna šta može biti?, Hvala unapred
  8. Obzirom na to da od kad sam ga kupio, instalacija je katastrofa, zato sam kupio komplet instalaciju i CDI pa ćemo videti šta će biti.
  9. Dobar dan, pozdrav svima, imam problem sa hondom nsr 125, ne baca varnicu na svećici,nije htela uopšte da baci varnocu, zamenjen CDI bacila nekoliko puta, upalila ali nije htela da primi gas, posle toga opet meće da baci, CDI je već kao što sam rekao stavljen drugi ispravan, namotaj majstor proveravao kaže da je dobar, bombina druga, al ne želi da baci, pomoć što pre, Hvala unapred.
  10. Dobar dan, pozdrav svima, imam problem sa hondom nsr 125, ne baca varnicu na svećici,nije htela uopšte da baci varnocu, zamenjen CDI bacila nekoliko puta, upalila ali nije htela da primi gas, posle toga opet meće da baci, CDI je već kao što sam rekao stavljen drugi ispravan, namotaj majstor proveravao kaže da je dobar, bombina druga, al ne želi da baci, pomoć što pre, Hvala unapred.
  11. Ili ako znaš koje žice sa motorica da stavim na akomulator i da li mora na akomulator od motora ili može i od kola?
  12. Pošto nisam siguran koje žice sa motorica, treba da stavim na akomulator, ima gore šema al nisam siguran
  13. Da li smem da povežem motor i elektroniku džek na džek i da probam sve zajedno na akomulator?
  14. A ovaj pali ima varnicu sve uredno
  15. Sutra cu da odnesem onu elektroniku i motorić kod elektroničara da ispita, pa ako je to ispravno videćemo šta može još da bude. Ali da je crkao glavni kompjuter, ne bi ni palio valjda?
  16. I ovaj rc vlave unit i cdi unit jel to isto ili šta, i gde ide ova žica što piše CDI unit i jel može da bude do toga? Izvinjavam se na dosadi al stvarno više ne znam šta mu je.
  17. To su moji elektronika i motoric.
  18. Njegova elektronika i motoric imaju 6 pinova, a moja elektronika i motoric imaju 4 to jest 5 pinova
  19. Ali pazi, moj motoric ne pasuje na ovu elektroniku što je stigla, niti njegov motoric pasuje na moju elektroniku, može samo komplet da se zameni
  20. Samo me nešto drugo zanima, kada je majstor zamenio i cdi i motoric sa druge honde nsr 125, do duše one sa jednim farom ono i dalje nije htelo da radi ć, da li ima veze to do modela, jel se moj cdi i taj drugi ne poklapaju?
  21. Al ipak ću sutra da odnesem kod elektroničara da ispita, i motoric i cdi, pa javljam šta je
  22. Izvinjavam se, pogrešio sam 5 žica, 1994 godište
  23. Ja imam 4 žice što izlaze iz motoric i idu u džek
  24. Važi, ali onde ima više žica, šta bi trebalo da spojim?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja