Jump to content

Moto Zajednica

kalvados

Članovi
  • Broj tema i poruka

    22
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: kalvados

  1. Ostavio sam juce akumulator da se puni 5 sati, nisam hteo duze jer nije ni bio ispraznjen, a jutros kad sam se provozao sve isto bez promena, probacu jos sa zamenom benzina.
  2. pa kad startujem napon padne na 9,5 a onda se popne na 13.5
  3. sipao sam pre ovih kisa, kad su bile vrucine, ali sumnjam da je na ovoj pumpi los benzin, pa me interesuje da li se to moze popraviti ako naspem onaj stooktanski benzin da se pomesa sa ovim u rezervoaru?
  4. Poz. Imam pitanje, da li benzin moze da utice na rad motora, posto sam pre desetak dana sipao benzin na pumpi i presao nekih 100km (u cugu) i kada sam stigao kuci primetio sam da na leru pocinje da trokira i gasi se. U voznji sada primetim drugaciji zvuk na auspuhu, deluje mi kao da je motor rastelovan. Imam jos pola rezervoara benzina a ne mogu da ga izvucem kako bih sipao drugi, da li bi imalo svrhe da dospem stooktanski benzin ili da prvo ovaj potrosim pa onda da sipam novi, ili je problem u necem drugom?
  5. usput, zamolio bih majstora da mi objasni kako da namestim vreme na tabli, posto sam ga ponistio kad sam skidao klemne sa akumulatora....inace Darko je za 10+++
  6. jbt samo hvalite majstora, nista od ovog ne bilo da mu nisam dotero skuter, valjda sam i ja nesto zasluzan
  7. Poz. Imam aprliu scarabeo 500, 2004.god. pa me interesuje gde se mogu kupiti delovi za servis varijatora, tome interesuje da sracunam koliko bi me kostala ta operacija.
  8. bas tako, juce sam se malo izvozao oko Dunava, od carde do carde..lepo vreme, uzivancija
  9. Eee, druze kontaktirao sam majstor Simona, otero sam skuter i covek ga izservisirao bas onako majstorski, bas me je prijatno iznenadio i kao majstor i kao covek, svaka mu cast.
  10. Iskreno, covek zivi tu u selu, i znamo se, ali ja jos nisam video da je ta aprilija provozana kroz selo, kad ga sretnem pitacu ga za motor, a pre nekih 3-4 meseca ja sam bio na tom placu gde je bila ta aprilija i gledao sam nekog burgmana ali uopste nisam bio odusevljen stanjem svih skutera koje sam tamo video.
  11. Poz. Dugo me nije bilo, svasta sam gledao, probao, razmisljao i eto sve sto sam ranije napisao palo je u vodu. Kupih maxi skuter. U pitanju je APRILIA SCARABEO 500. Moji utisci o ovom skuteru su za sada svi pozitivni, odlican pocetnicki motor.
  12. Poznajem coveka koji je kupio tog scarabea iz Novog Sada, to je moj komsija
  13. Da video sam taj skuter nam oglasima, ali po slikama sam primetio da je ceo prefarban, pa nisam hteo da idem da ga gledam, ovaj sam nasao na italijanskom sajtu za motore kontaktirao prodavca i onda nasao coveka da mi ga dotera i uveze, okacicu slike samo da provalim kako se postavljaju.
  14. Izvini, ali ja ne oglasavam motor, samo trazim pomoc da resim probleme koje imam sa motorom, ovo je tehnicki kutak za apriliju scarabeo.
  15. gledao sam tvoje slike kad si radio nesto oko jedne aprilie ali ja neznam kako se skidaju ove plastike da bi video neke buksne i dzekove...
  16. Hvala, ali sve to mora da uradi neko ko zna, jer ja nemam blage veze.
  17. Poz. Druze da li ti servisiras skutere, tacnije APRILIA SCARABEO 500?

     

  18. Hvala drug. Ako neko zna broj telefona od majstora Simona iz B. Palanke bio bih zahvalan da mi napise.
  19. Kao sto sam vec napisao, pazario sam skarabea 500, ali iz uvoza na oko ko nov, e sad neradi kilometar sat, merac goriva ne pokazuje tacno, i sto me najvise nervira kad ga napunim do cepa ujutro bude lokva benzina ispod, kad krecem malo zatrese pa onda poleti. Hteo bih da ga oteram na servis ali ne znam gde, ima li neki dobar serviser u Novom Sadu ili u okolini Vrbasa da mi resi te probleme?
  20. Poz. Svima, pazario sam Apriliju scarabeo 2004. godiste, pa me zanima da li taj model ima ABS kocnice? I kazaljka od km sata mi ne radi, da li neko zna ge mogu da resim problem, inace iz okoline Vrbasa sam, hvala!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja