Jump to content

Moto Zajednica

kalvados

Članovi
  • Broj tema i poruka

    22
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: kalvados

  1. Poz. Imam pitanje, da li benzin moze da utice na rad motora, posto sam pre desetak dana sipao benzin na pumpi i presao nekih 100km (u cugu) i kada sam stigao kuci primetio sam da na leru pocinje da trokira i gasi se. U voznji sada primetim drugaciji zvuk na auspuhu, deluje mi kao da je motor rastelovan. Imam jos pola rezervoara benzina a ne mogu da ga izvucem kako bih sipao drugi, da li bi imalo svrhe da dospem stooktanski benzin ili da prvo ovaj potrosim pa onda da sipam novi, ili je problem u necem drugom?

  2. On 31.8.2020. at 23:16, DaliborBP je napisao:

    Majstor Simon u B.Palanci ne postoji...

    Selo blizu Palanke,Mladenovo...Odatle je covek. Ja ga poznajem,ali iskreno nisam znao da servisira Aprilie. 

     

    Broj koji si dobio je ispravan,pa pozovi. 

    Eee, druze kontaktirao sam majstor Simona, otero sam skuter i covek ga izservisirao bas onako majstorski, bas me je prijatno iznenadio i kao majstor i kao covek, svaka mu cast.

  3. On 31.8.2020. at 17:09, mimahitna je napisao:

    A ja hteo da kupim bas taj motor...dogovorio sve oko pregleda motora i...javlja mi prodavac da je prodat. Zanima me sta kaze tvoj komsija, jel motor bio u dobrom stanju-nekako imam osecaj da je bio odlican. Svakako cekam da naidje neki sledeci primerak koji cu kupiti.

    Iskreno, covek zivi tu u selu, i znamo se, ali ja jos nisam video da je ta aprilija provozana kroz selo, kad ga sretnem pitacu ga za motor, a pre nekih 3-4 meseca ja sam bio na tom placu gde je bila ta aprilija i gledao sam nekog burgmana ali uopste nisam bio odusevljen stanjem svih skutera koje sam tamo video.

  4. Pre 13 sati, srbenda je napisao:

    Molim te kazi mi jesi li kupio Scarabea u Novom sadu  na ime je bio sa 3 kofera ...neka bez ili svetlo drap boja cini mi se...daj sliku motora ovde na forumu da ga vidimo:)

    Poznajem coveka koji je kupio tog scarabea iz Novog Sada, to je moj komsija

  5. Pre 12 sati, srbenda je napisao:

    Molim te kazi mi jesi li kupio Scarabea u Novom sadu  na ime je bio sa 3 kofera ...neka bez ili svetlo drap boja cini mi se...daj sliku motora ovde na forumu da ga vidimo:)

    Da video sam taj skuter nam oglasima, ali po slikama sam primetio da je ceo prefarban, pa nisam hteo da idem da ga gledam, ovaj sam nasao na italijanskom sajtu za motore kontaktirao prodavca i onda nasao coveka da mi ga dotera i uveze, okacicu slike samo da provalim kako se postavljaju.

  6. Kao sto sam vec napisao, pazario sam skarabea 500, ali iz uvoza na oko ko nov, e sad neradi kilometar sat, merac goriva ne pokazuje tacno, i sto me najvise nervira kad ga napunim do cepa ujutro bude lokva benzina ispod, kad krecem malo zatrese pa onda poleti. Hteo bih da ga oteram na servis ali ne znam gde, ima li neki dobar serviser u Novom Sadu ili u okolini Vrbasa da mi resi te probleme?

  7. poz. stara tema ali ja sam nov, kao motor za pocetnika super mi je izgledom ovaj model f, ali ako ga sada neko ima pa hoce da podeli skustva kako se pokazao za ovih desetak godina i kakav je za putovanje od 200-300km sa saputnikom (zajedno imamo 150kg)? Ima ih na oglasu par komada pa bi mi dobro dosao savet za kupovinu ili ne?

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja