Jump to content

Moto Zajednica

Gmaz8537

Članovi
  • Broj tema i poruka

    20
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Gmaz8537's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. Pa kazem cist je benzin sve uredno.
  2. Ako mislis dal ima vode u gorivu, nema ceo rezervoar sam ispraznio nije bilo trunke vode, cist benzin.
  3. Svecica nije masna a pad je bio pre iha iha ima pola godine.
  4. Kupio nov, al sam imao saobracajku tako da je garancija izgubljena, a sam ga odrzavam, Pa vec duze vreme sam imao problem sa ler gasom, i sve do zadnje voznje je kao nesto kvrcnulo u motoru i nije hteo da primi gas ispod 5000 obrtaja znaci kao da gas nije ni dat, kako predjem nekih 40% gasa on krene od 5-6000 da naj normalnije prima gas, i da od kako se to desilo motor je krenuo da prima gas nenormalno i da ide do 12500 obrtaja, pre jedva nagura 10.000. i mislim da je i ulja malo falilo bila je litra, kad sam ga promenio bilo je oko700ml al to je tako vec duze vreme, nista novo. Od padova iscurelo valda.
  5. Imam pro xt 125 presao sam 12.000km bez kvarova na masini, od juce nece da pali, upali jedva pod sauhom do kraja i tako jedino i radi motor, poceo je da izlazi beli dim iz auspuha non stop, vazdusno je hladjen, nema odakle vodu da povuce.
  6. Ja sam uzeo pedu pro xt 125 novu iz salona isti dan mi je doterali, najvise su me nervirali servisi jer za zamenu ulja i dotezanje lanca uzme mi 5000 a servisi su obavezni zbog garancije, odradio sam jedno 5 servisa i doziveo sam saobracajku (nisam ja kriv) i izgubio sam svu garanciju, sto mi je i bolje motor sada sam servisiram cistim i doradjuem, nisam imao nikakvih kvarova, jednom mi je samo lanac pukao jer ga nisam podmazivao na vreme, al ja sam u danu prelazio po 200km znaci svaki dan sam trebao da ga podmazujem, a ja sam jednom u 3 dana:)), ispali su fer na servisu i primili su mi to pod garancijom, motor ide solidno nalo trosi bas, mane i kvarovi na mom su, da polazivac brzine cesto zablokira i polazuje drugacije nego sto jeste, ali ja ga ni ne gledam, sediste sto je klimavo fabricki, i slabe plastike koje su mi pukle pri padu, sve ostalo je tip top, bar ovaj primerak sto je kod mene, padao sam sa njega 4 5 puta od toga 2 ozbiljnija pada masina ostala tip top, posle saobracajke vozio sam ga 4 k kilometara sa 200 ml manje ulja i nisam ga menjao tih 4k kilometra, nista njje zaribalo niti se ostetilo, po meni odlican izbor ako vas usere dobar primerak..
  7. Uzeo istu , 2020 godiste, zadovoljan sam, vibracija nema, lepo se salta pristojno ubrzanje, malo trosi, lepog izgleda, jedino sto mi je bilo je sajla za sauh bila malo labava i otvarao mi je sauh u toku voznje, kad se to sredilo motor se kompletirao, sasvim solidan motor, sediste je malo glibavo al dobro, primeti se samo pri skretanju i malo vecem obaranju.
  8. Pozdrav, uzeh novu pedu pro xt 125 i preso do sad nekih 100 km dok se sve lepo razradi, i danas primetih neki cudan zvuk kad saltam nize i kocim motorom, i kad dam malo jaci gas. A kako povucem kvacilo zvuk prestaje, a zvuk je specifican, znaci cuje se kao bicikl koji ide nizbrdo malo brze pa mu se cuju tockovi na to me podseca, idem u servis na 200 km pa cu se raspitati ali to tek za koji dan, imate li vi mozda neki predlog da li je to u opste problem ili jos sve naleze jedno na drugo, znaci tog zvuka pre bije bilo.
  9. Do sad nisam primetio neku razliku ali dobro, valjda ovde u Zemunu 'nemaju' muda da nam uvaljuju lose gorivo inace bi sve pumpe odavno gorele
  10. Drug ja funkcionisem od prilike ovako, 2 kanistera plasticna za gorivo 12l svaki 24 litre napravim mesavinu dobro promesam i uvek mi je pun rezervoar uvek ga punim pred voznju a imam i ulje uz sebe ako mi zafali sipam na pumpi naravno, ali uvek dobro razmesam mesavinu i pre sipanja u masinu, tkd mislim da nema potreba za kuglicana ali dobar predlog.
  11. Nemam poverenja, pumpa radi samo je iskljucena.
  12. vazi drug veliko hvala na preporuci! pa kad ne moram ne spustam ga ispod 8k obrtaja :DDD koje ulje od ovih mi je najisplativije, pitam za ove od litar kako se krece cena?
  13. Oko 2.5% drug mesam od ipona stavim
  14. Iskljucio sam je sam mesam polusintetiku, novi klip i cilindar
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja