Jump to content

Moto Zajednica

Uros96

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Uros96's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Meni se mota po glavi koliko los on moze da bude. Okej, bice nekih boljki sigurno..a kad se sve to sredi u prvih mesec-dva..sta onda? Gledao sam na netu nekog momka, sa x road 2 je otisao na more i nazad bez problema..2500km raznoraznih puteva..pun NS pedinih motora i skutera.. Nekako vise naginjem ka Pedi zbog samog izgleda..bukvalno sam zaljubljen u izgled motora.. Varadero je super motor, vozio sam ga pre 5-6 godina u par navrata..al ih ima slabo po oglasima..I malo su jaci sa cenom, a da cekam jos mesec dana za platu mi bas i ne ide u prilog jer zelim ove sezone sto vise da se vozam
  2. Pozdrav svima, planirao sam kupovinu Viraga 535, ali sam odustao od toga zbog udesa na kvadu koji sam imao. To je trebalo da mi bude prvi motor, i motor koji bih preradio u bobera. Posto ne postoji mogucnost registracije odustao sam od njega jer je sam po sebi ruznjikav. Zanima me koji bi mi motor bio dobar za nekih 1500e. Jako mi se izgledom svidja Peda TEK 125..ali je, jebiga, peda. Voleo bih motorom da mogu ici i po zemljanim putevima i slicno. Gledao sam po polovnim automobilima, i ima nekih Hondi i Yamahi taj tip, al to je sve 20 godina staro i mogu reci ruznjikavo. Da li je zaista peda toliko los da je motor 20 godina star bolji od njega?
  3. Yamaha SR je prelep motor. Cak ima jedan primerak koji mi se jako svidja i dosta je jeftin. Ali brine me to sto je 20 godina stariji od bilo kog viraga u oglasima. Suzuki TU250X je takodje prelep motor, ali ga nema u Evropi Sto se tice registracije, kad bih mu skinuo zadnji blatobran, i stavio neki drugi, da li bi bilo problema? To je sad pretpostavljam siva zona, i ne zna se dok ne dodje do registracije?
  4. Primarno prevozno sredstvo mi je auto. Motor bi sluzio za neku vikend voznjicu i to je to. Ako je lepo vreme mozda do posla i nazad 3-4km. Ono sto mi najvise smeta kod viraga jeste zadnji blatobran koji je ogroman i ruzan pa bih voleo njega da se otarasim nekako i voleo bih da imam samo jedno sediste da ne moram nikoga da vozikam
  5. Pozdrav svima, Planiram kupovinu Virago 535 u narednih mesec dana. Interesuje me sledece, posto nisam vican majstor i nemam odgovarajuci alat, da li poznajete nekoga u Srbiji (po mogucstvu u Vojvodini) ko se bavi prepravkom motora? Cilj mi je da motor bude odradjen vrhunski i ono sto je najbitnije je to da mi se ne zuri. Koliko god da traje neka traje, ali kad je zavrsen da bude odlicno odradjen. Koliko ovakva prepravka kosta? Razumem da bi cena zavisila i od mojih zahteva, ali okvirno da li moze ovako nesto da se uradi za oko 1500 evra?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja