Jump to content

Moto Zajednica

gaspe

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: gaspe

  1. Dobrodosao,neka te sluzi dugo.
  2. Pozdrav ljudi,da li neko ima da proda,nabavi,zna gde ima.... staklo prednjeg levog zmigavca(samo prvidni deo ili kompletan ako tako ide) za madisona 250RS 2005 godiste?Unapred zahvalan.
  3. Hvala,lezaj su samo spominjali niko konkretno nije rekao koji i da li moze od 3-ce.U radnjama kao nemaju za to godiste nego samo za trojku, a nisu sigurni da li taj odgovara.(valjda im se nije dalo objasnjavati).Semering sam i ja nasao taj ali za madison 3 da ide.i opet za dvojku nista.Moguce da je to sve isto pa zato nema info o dvojci.Hvala ti na odgovorima i vremenu.
  4. @muljaz hvala : Zvao radnju oni imaju za madison 3 od 2007(mislim)pa na gore.Nisu sigurni jel odgovara i za madison 2 2005 god.Isto tako i lezaj volana imaju za madison 3 od 2007 pa na gore.Jel i lezajevi volana odgovaraju od 3?
  5. Pozdrav ljudi,da li neko mozda zna koji semerinzi (dimenzije)idu u prednje vile na medisonu 250rs 2005 godiste sa piaggio motorom(da ne skidam moje ako ne budem mogao da nadjem odgovarajucu dimenziju)?Resio sam da izremontujem i promenim ulje,nisu procurili,samo eto, da se resim sada dok ne mogu da vozim...Koliko ulja staje u jedan stap(procitao sam da od vrha vile do ulja treba da je 105mm)kod mene sam izmerio da je 115-117mm do ulja.I da li IPONE fork full synthesis 15 gradacije odgovara ili nesto drugo.Hvala Vam na odgovorima.
  6. Pozdrav drugari, imam medisona 250rs, piaggio masina, 2005 godiste, potreban mi je lezaj volana, u radnji imaju za 2006 godiste(medison 3).Da li neko zna da li pase taj od 3/ke na ovog mog 250rs(2/ka) ili neko zna gde ima lezaj za ovog mog medisona?!Hvala Vam unapred.Lep pozdrav.
  7. Hvala Vam svima kolege i koleginice i za dobrodoslicu i za skuter.
  8. Pozdrav prijatelji i prijateljice dvotockasi.Ja sam Miroslav iz Sremskih Karlovaca i vozim trenutno skuter Malaguti Madison 250RS 2005 godiste.druga godina kako je kod mene i bez problema sluzi,i na dalje puteve(200+km..).Hvala Vam na prijem u Vase drustvo.Lep pozdrav od mene i puno sigurnih km.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja