Jump to content

Moto Zajednica

brooks

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: brooks

  1. Lepo si sve ovo napisao,ali bez ljutnje,teoretski deo me manje zanima nego sto je u praksi. U to necu ni da ulazim,slazem se sto se tice spustanja prednjice,posto sam to radio i ja licno,ali se ne slazem sa tobom da zadnja guma ne igra toliku ulogu u krivinama... Volis li ti obarati motor u krivanama? Da li si imao prilike da vozis isti motor sa gumom istog proizvodjaca iste sirine ali razlicite visine,pa da mi potvrdis da nisi osetio nikakve promene u krivinama? Nadam se da nema nikakve ljutnje.
  2. Nema tu nikakve ljutnje, diskutujemo. To sto radim,to je iz hobija,ali ne volim kada iz dobre namere pitas,a ljudi misle da ih zezas... Ajde da sam pitao moze li se od solex motora montirati zadnja guma,ali ne,zeleo sam samo dobiti informacije o tome ko koju dimenziju preferira... naravno da se stavlja sirina koju fabrika predvidja,ali ima ko stavlja visinu 55 umesto 50 iz razloga sto ce sa tom visinom brze oboriti motor ili obratno. Naravno,ne obracaju paznju na to svi,ali sam hteo cuti odgovore od onih kojima je to bitno. Ako je to toliko problem,odjavicu se sa foruma bez ikakve ljutnje na bilo koga.
  3. To sto je sirina 5.5 incha ne znaci da se svako drzi toga. Ima njih koji voze 190 sirine,ima njih koji voze 200 sirine. Nekome lezi motor bolje sa 50 visine,nekome sa 55,ili cak sa 60... to sam hteo saznati,nema tu nikakve filozofije.
  4. Oprosti molim te,ali sam dosao na forum iz razloga da se diskutujem sa ljudima, zbog cega je i pojam forum nastao,a ne da oglasavam svoju robu! Nisam otvorio temu da mi kazes sta da radim,zeleo sam cuti iskustva drugih...
  5. Koje dimenzije koristite vi vizaci hiljadarki?
  6. brooks

    Moto gume

    Gde nabaviti nove gume za svoje ljubimce?
  7. brooks

    Quickshifter gsxr

    Ima li neko iskustva oko quickshiftera za suzuki gsxr600 k8/k9?
  8. Poštovani članovi,gde nabavljete gume za svoje ljubimce?
  9. Postovanje, Kako to dolikuje, i ja da se predstavim. Moje ime je Boris,trenutno vozim Suzuki gsxr 600 k9 jako lepe plave boje. Volim obici Bosnu i Hercegovinu,pa sve do Jadranske obale,kako to cinim svake godine bar jednom. Treunotno se bavim prodajom novih moto-guma. Hvala!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja