Jump to content

Moto Zajednica

lukaslukas

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: lukaslukas

  1. Sta kazete policiji kada vas zaustavi zbog ovoga i da li vas uopste zaustavljaju zbog table pod repom?
  2. Ne vidim zasto ne bih krenuo sa R motorom pogotovo ovom Ninjom za koju kazu da je udobna sto se tice polozaja i voznje generalno.
  3. Nije mi interesantna, kapiram da svako ima nesto sto mu se svidja i ne svidja. Meni se ova ninja 300 trenutno najvise svidja Video sam da je neko pisao ovde na forumu da mu je ova ninja bas fino legla, jedini problem sto ih nema mnogo polovnih kod nas, ipak je to i dalje nov motor manje vise.
  4. Nema ih uopste mnogo koji se prodaju kao polovni. Nasao sam ovaj jedan pa mi recite sta mislite. https://www.polovniautomobili.com/motori/13424936/kawasaki-ninja
  5. Iz razloga sto cu ih prerasti ili? Ova R3 mi je nekako bruuuka
  6. Gledao sam i KTM-a, ali mi se svidja vise Ninja. Mada tu je i Yamaha R3. Kapiram da koji god uzmem bicu zadovoljan ali hteo sam da i ovde malo pita.
  7. Pojma nemam kako da razmisljam. Vozicu ga sigurno 2 ili 3 godine. Oba imaju prednosti i mane, 400 je nov ali je i skuplji.
  8. Cao ljudi, uskoro polazem za A2, pa samim tim i o prvom motoru. Sta vi mislite koji od ovih je najbolja opcija? 1. Kawasaki ninja 400 (nova) 2. Yamaha r3 (nova) 3. Kawasaki ninja 300 (polovna u dobrom stanju)
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja