Jump to content

Moto Zajednica

Marko46y

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Marko46y

  • Rođendan Oktobar 28

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Suzuki GSX-R 600 K7

Poslednji posetioci profila

266 profile views

Marko46y's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

5

Reputacija u zajednici

  1. Ljudi za koliko vremenski se zavrsava A, koliko odprilike traje ceo proces sad?
  2. Inace ne salju za Evropu dok ne prodje karantin.. Pa mislim o padovima, da li nesmotrenim sutuacijama da padne u dvoristu ili neko blaze klizanje, polomi se maska i stosta drugo na glupost. Ako ne igra neku veliku ulogu o ocuvanju istih mozda i odustanem, nemam iskustva sa takvim situacijama pa ne znam koliko zapravo pomaze
  3. Savetuju mi da kupim zbog odredjene debljine lima i srafova, da bi se prilikom pada deformisala a ne da osteti ram u slucaju da je previse cvrsta. Iskreno ne znam sta da mislim vise .. Imam uslova, zapravo radim na laseru za metal (fiber) Nisam uvek za "uradi sam" ali cena na aliexpresu je 50+$ + shiping i naravno cekanje oko mesec dana, a opet niko ne garantuje da ce stici. Javljam se kada isecem, nadam se da ce biti ok.
  4. Da, u sustini potrebna mi je ova plocica koja se srafi na motor, a na koju ide slider. Nasao sam i ja na aliexpress-u i ostalim samo mi je to poslednja opcija. Ceka se na isporuku oko mesec dana u najboljem slucaju, a nekad ni ne dodje.
  5. Pozdarv, potrebna mi je pomoc. Da li neko zna gde mogu da nabavim "nosac" za slajder leve strane, montira se da se ne bi busila maska.. Prekopao sam sve ali osim e-baya i aliexpresa nigde nisam nasao. Ili da li neko zna nekoga ko radi to masinski..? Hvala svima!
  6. Marko46y

    USER MANUAL

    Da li neko ima link ili .pdf za user manual (Suzuki gsx-r 600 k6/k7). Ne mogu da nadjem (for free). pdf mozete da saljete i na: marko46y@gmail.com Hvala svima!
  7. Marko46y

    USER MANUAL

    Da li neko ima link ili .pdf za user manual (Suzuki gsx-r 600 k6/k7). Ne mogu da nadjem (for free). pdf mozete da saljete i na: marko46y@gmail.com Hvala svima!
  8. Skoro sam naleteo autom na FOSNU koja je bila po sred magistrale [emoji28]. Ostao sam bez branika i jedne gume. Motorom bi verovatno bez nekoliko kostiju u najboljem slucaju. Osim daski, rupa i zamisljenih vozaca automobila imam i dosta strahopostovanja prema R-u. Mozda nekad neki novi autoput pa da se uhvati pravac. Ovako iskreno, nemam ja muda za to [emoji23]
  9. Nije bas touring ali mislim da ce ispuniti moje potrebe. @Blueser znam da me ceka sezona privikavanja, od praznog parkinga do centra grada u 17h popodne sve do neke destinacije od po 100 i kusur km. Inace 26 god. i fizicki dosta spreman, a posto stekam $ i juriim istog vec dobre 4 god volje imam na pretek Hvala svima!
  10. Hvala! Znaci mi svaka informacija buduci da nemam iskustva a ni bajkera medju prijateljima, tako da hvala jos jednom. Tek se navikavam na motor pa nece biti zahtevnih voznji. Trenutne su ok, mogu da guraju jos sezonu.
  11. Pozdrav svima! Napokon je stigla i prva masina. Osim skutera (Gilera Nexus 250) nemam predhodnog iskustva, tako da bih zamolio sve dobre ljude i buduce kolege da ostave neku pohvalu/kritiku za model. Dobrodosao bi kontakt telefon, ukoliko neko poznaje dobrog mehanicara za Suzuki u krugu Beograda. Takodje, ako neko ima preporuku za gume. Cilj mi je obilazak Srbije za sada, manje gradska voznja, tako da mi je potrebna guma za sve vremenske uslove (kisa, hladan asfalt..).
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja