Jump to content

Moto Zajednica

Rade22

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Rade22

  1. Evo ih gotovi, po dimenzijama koje su na predhodnoj stranici, uklapaju se savrseno, malo cu da ih obradim i nosim na plastifikaciju. Zajedno su teski tacno 750g, a ovi sto su bili na motoru sada izgledaju kao da su zaostali u razvoju.
  2. Kolega koji pravi tegove za volan me je podsetio sa svojim crtezom sa dimenzijama da bih i ja mogao da dam svoj doprinos forumu. Uglavnom nasao sam na internetu nesto slicno ali kostalo je previse para a nije ga uopste tesko napraviti. Ja sam maltretirao majstore u jednoj velikoj fabrici da mi iseku od celika vodenim mlazom ali sve se ovo moze napraviti i od nekog mekseg materijala brusilicom. Sto se sirine i duzine postolja za kacigu tice ja sam glavonja tako da je moja kaciga najveci broj, ako staje ona stace i svaka druga. Posto sam obradio metal odneo sam nosace na plastifikaciju, za oba 5e. Ima i ova manja kuka ispod agv nalepnice nju nisam merio to mozete kako hocete da napravite ili ne morate, predvidjeno je za vesalicu sa jaknom. Ako se kome svidja i ima vremena da se zanima vrlo je prakticno.
  3. Upravo videh i crtez, mozda da probam kod nekoga da ih napravim i ovde da ne maltretiram tebe sa slanjem.
  4. Pozdrav, ako postoji mogucnost da se jedan par posalje u CG uzeo bih ga. Naravno ako mogu i na suzuki b king cini mi se da je promer rucki 22mm?
  5. Super je motor, iako je star i promenio nekoliko vlasnika svi su ga pazili tako da nije ubijen, za malo sam opet kupio yamahu mt01 ali pojavio se suzuki i uzeh njega, nisam se zeznuo mnogo je bolji motor.
  6. Pozdrav, nisam ga uzeo od Zeljka V. ako si na njega mislio, on ga je prodao drugom Zeljku iz Danilovgarad koji ga skoro nije ni vozio, od njega sam ga kupio, tako da je moguce da je taj b king u pitanju, i da na jednog od ova dva Zeljka mislis Nisam siguran da li ih u celoj CG ima 2 ili 3.
  7. Hvala svima na dobro doslici. Jeste kopija, ali lepsa prepucavanje sastavni deo foruma, salim se ali uvek mi se cinilo da su se o izgleda najvise prepucavali bas oko ovog motora, svakako gde god da se pojavi, parkira, b king ne moze da prodje neopazeno, nebitno da li im se gadi ili svidja.
  8. Jos jednom pozdrav od velikog zaljubljenika u motore i 4x4 vozila. Koliko volim da vozim jos vece zadovoljstvo imam dok sam radim i popravljam, prepravljam...odrzavam svoja vozila. Inace iz Podgorice sam, iako se vecina nece sloziti jasem najlepsi motor ikada napravljen, suzuki b king, i to iskljucivo sa fabrickim izduvima, yoshimure sam dobijao na poklon i bez problema sam ih odbio.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja