Jump to content

Moto Zajednica

nspei

Članovi
  • Broj tema i poruka

    60
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Leskovac

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

nspei's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

18

Reputacija u zajednici

  1. To se i meni desilo prosle godine, rekli su da motor mora biti zagrejan na radnoj temperaturi prilikom merenja izduvnih gasova. Pre sledeceg pregleda sam zagrejao auto i proslo je bez problema.
  2. Verovatno moze da se napravi nesto na 3d stampacu sa nosacem i bravicom za zakljucavanje uredjaja unutra (kao kandza) ili da su deo koji se kaci na korman i kuciste uredjaja stegnuti srafovima.
  3. https://sprocketcalculator.com/
  4. Imam set slican ovome i radi posao za normalnu hobi upotrebu. Jedino je jedan nastavak napukao od natezanja...
  5. Takve ili slicne kamere nisu namenjene zastrasivanju ili snimanju prekrsaja, vec pracenje desavanja iz monitoring centra
  6. Vidi u Woby Hausu, imam XL ili XXL i odlicna je. Oko 2400 rsd je. Kisa i sunce joj ne smetaju, ne propusta vodu, ali i ja pazim da je ne ostetim. Ima lastis napred i pozadi, tako da dodatno zategne.
  7. Meni su se ovi gripovi lose pokazali. Poceli su da se 'tope' posle ~3000km. Sigurno ima uticaja sto motor stoji leti napolju pod ceradom.
  8. meni su trazili i fluorescentni prsluk, pazite na to
  9. zaustavili me i nisu trazili, vise obracaju paznju na reg, dozvolu, saobracajnu...
  10. Zavisi od tehnickog pregleda.Mogu da traze originalni, a negde mozes da prodjes ako lici na fabricki i ne odudara mnogo od izgleda.
  11. Nije informacija sa interneta, pouzdana je. Samo sto nekima stizu kazne, nekima ne, ne znam od cega to zavisi. Stizale su kazne za vozila koja su registrovana cele godine i neodjavljena posle 60 dana. Sigurno onda ima veze sto je tebi na 6 meseci, kao sto je gore napisano. Ranije nisu slali,ali ako te komsija prijavi i oni utvrde da ti je neodjavljeno vozilo 60+ dana, moraju da postupe.
  12. Da, 60 dana. Cuo sam da su krenuli da salju kazne ako se ne odjavi vozilo, a proslo je 60+ dana od isteka registracije.
  13. Dzaba punjac ako nemas kabl. 20cm duzina, usb C pod 90°
  14. Kod mene 3 srafa drze okvir tablice + osiguran je sa 2 vezice. Normalan okvir i ne moze nikako da ispadne, jedva sam je izvadio kad sam menjao...
  15. Kewig nosac sa punjacem, 360⁰ rotacija, adapter za 22mm i 25mm korman, moguce minimalno podesavanje nagiba, steze se na sraf, redovan i rezervni osigurac... Placen ~20e Vozio sam na putu i ok je, off sam probao bez telefona i drzi, ali to nije merilo...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja