Jump to content

Moto Zajednica

keske02

Članovi
  • Broj tema i poruka

    15
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Peugeot SpeedFight 3 2t

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

keske02's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Marko, 99% su ti se zapusile dizne u karburatoru, to je normalno samo moras da svaku diznu prodzaras nekom iglicom, ne znam ni ja sam kako se to tacno radi, u svakom slucaju ne brini se majstor ce ti uzeti 20 evra max. Послато са SM-A750FN помоћу Тапатока
  2. Ne znam puno o skuterima kao sto mozete da vidite, tek ulazim u ovaj svet, svestan sam da cu morati da se bakcem sa rolnicama i da isprobavam razne kombinacije pilot jetova i main jetova itd. I spreman sam za to. Zato bih voleo da uz vasu pomoc barem pokusam da napravim nesto. Opet kazem ako se pricalo o ovome slobodni me preusmerite na ty temu bicu vam zahvalan.
  3. Cuo sam da sf 3 nije bas pogodan za kit posto skuter nije nekog kvaliteta pa sam mislio neki malo laganiji tuning, ne treba mi sad neko "divlje" ubrzanje i ne zelim da popravljam skuter na svakih 10 dana posto mi je to jedino prevozno sredstvo jer B kategoriju jos nemam.
  4. Pozdrav, posedujem Peugeot SpeedFight 3 2t LC i zanima me sledece: da li mogu da stavim lakse rolnice i da li cu posle toga morati da diram dizne na karbu i da li cu morati da ga stelujem, isto sam video na nekom sajtu da cu morati i uprugicu kvacila da menjam sa tvrdjom i da cu morati da kupim sundjerasti filter. Hteo bih da dobijem vecw obrtaje posto trenutno vrti na 7000~. Mene zanima 8500-9000. Da li cu morati da kupujem neki drugi auspuh koji ce mi dati snagu na vecim obrtajima ili mi je fabricki sasvim okej? Ne mogu da se snadjem na forumu lepo tako da ako se pricalo o ovome jos ranije (a sigurno jeste) molio bih vas lepo da me preusmerite na tu temu pa da pogledam malo druga iskustva. Hvala! Edit: zanima me da li moram nesto da radim za mesavinu? Posto dodajem gorivo i vazduh, da li moram da diram i mesavinu, moj skuter ima elektricnu mesavinu kao sto verovatno vec znate.
  5. Vec sam pripremio novu staklenu vunu, ali sam onda dosao na ideju da kupim novi auspuh jer mi je to bilo lakse posti nemam gde ovaj da "palim" ali eti posto ovaj novi ne pase sad cu ipak da palim ovaj i da zamenim vunu u prigusivacu
  6. A taj ulaz kod masine gde se spajaju auspuh i masina, jel taj deo treba nekako da ocistim ili?
  7. Oticicu na neko polje kad bude bio lep dan pa cu da napravim pec od cigli i nalozicu ga.. znaci samo da odsrafim auspuh skinem dekoraciju i prigusivac i da ga nalozim dok se ne usija pa onda da ga pustim da se malo ohldai i da ga malo lupkam sa gumenim cekicem dok ne izadjem karbon i ulje i sta vec treba da izadje
  8. Cuo sam da mogu da ga nalijem benzinom i da sve to zapalim, da li motam da koristim neki industrijski fen ili sta vec ili mogu samo da zapalim i da pustim da izgori, posto nemam nikakav kamin i to pa trazim neki drugi nacin da ga "nalozim" u svakom slucaju hvala svima za trud!!!
  9. Evo ga auspuh koji mi je stigao.. ocigledno nije za sf3 nego za sf2.. nadam se da to moze nekako da se sredi jer mi je vrlo tesko da nadjem neki auspuh za sf3... Ako neko zna nekog ko prodaje auspuh za sf3 neka mi posalje link ili kaze nmg nigde da nadjem za svaki ima samo za jet force/sf3 nema..
  10. Hahahaha provalio sam da sam se zaje*ao jer sam kupio bullet auspuh za peugeot sf2 ali dobro videcu ako ima neko ovde u bgu da mi nekako prevari to pa da pase onda hahaha i peugeot mi je crn skroz sa rs oznakama! Prdi ko lud
  11. Meni samo nikako nije jasno zasto su mi poslali auspuh za sf2 kad im lepo pise da pase na sf3.
  12. Pozdrav... pre par dana sam narucio auspuh sa moto boxa, tacnije bullet (mtb) auspuh i mislim da mi je stigao pogresan... tu dole su slike mog i auspuha koji su trebali da mi dostave.. ne mogy da verujem da su naprabili takvu gresku.. a mozda i ja gresim.. ali ne verujem.. imam peugeot speedfight 3 2011 2t. Ako neko zna sta senovde desava neka kaze..
  13. Hvala puno ljudi... a sta mislite o bullet auspuhu? Evo i par slika ovog sadasnjeg rdjavog , pusta ulje..
  14. Kupio sam auspuh bullet i mislim da sam pogresio kostao je 6250 na motoboxu. Ne znam da li njega da stavim ili da ovaj stari sredim i da mu zamenim vunu u prigusovacu.. mozda bih i karb trebao da nastelujem.
  15. Pozdrav svima, imam peugeot speedfight 3 2t 2011 9800km, ove godine kada sam ga upalio primetio sam da mnogo slabo vuce, kad uhvatim zalet po ravnom ide 65 max, auspuh mi se mnogo jako cuje i primetio sam da malo ulja curi na uskoj cevi koja stoji pre prigusivaca ( ima neka stvarcica sa 2 srafa na toj cevi i tu curi), isto kada ga palim hladnog vrti ga na 5000 obrtaja i tako treba da sacekam par minuta dok se ne zagreje i onda radi perfektno, ali dok je hladan gusi se i vrti na 5000 i kad dodam gas gusi se. Pomagajte ne znam sta mu je. Pre je isao 80 na ravnom.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja