Jump to content

Moto Zajednica

kavurma

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: kavurma

  1. Pozdrav, meni je stiglo pre neki dan i namontirao, nazalost nisam video temu ranije pa nisam izmerio, inace lako se montira i mislim da nije vredno da se pravi bilo sta za ovaj novac
  2. Vezano za putovanje van granica sa probnom A. Sinoc na prelazu kelebija, traze mi da izadjem iz auta, izadjem,otvorim gepek, madjar mi trazi dozvolu(vozim auto), kako vadim gomilu kartica on vidi dve vozacke, uzimam mi obe i saobracajnu, pokusavam tu da mu objasnim da je ova za motor(probna) al ne vredi. Kaze mi da se parkiram i cekam, odlazi sa dokumentima i posle 20ak min, verovatno provere, vraca se daje mi i kaze za a probnu 'ovo madjarska ne', ne znam da li nemaju probnu ili ne moze da se vozi, pokazu je mi na regularnu b i am kategoriju - kazem to je mali motor, probnu za A pokazuje mi slicice motora i pita 'veliki motor?' rekoh da, 'aaa ok' ...ja sam skapirao da on misli da imamo dve vozacke jednu za b a drugu za a kategoriju. E sad dal je prevideo ono probationary driver licence ne znam. A skoro sam bio u drustvu nekog inspektora iz ljermontove i pitah ga za putovanje u inostranstvo sa probnom kaze da ne bi smelo,ne sto se nasih tice nego drugih drzava, kaze ako ti ne traze super ali moze da se desi da te tretiraju kao da nemas uopste vozacku. Mada znam osobu kojoj su iznajmili quad u grckoj na probnu B dozvolu. Verovatno sve zavisi od slucaja do slucaja...
  3. Hahaha...nisam imao nameru nikog da uvredim,ali dok sam citao neke teme, dosta clanova je vrlo mlado u odnosu na mene :-)
  4. Iz Beograda sam, malo sam mator obzirom da imam b kategoriju bar 20 godina :-) imam 40 godina, radim kao dezurni tehnicar u jednoj telekomunikacionoj kompaniji. Kao sto rekoh do sada vozio samo 50cc malagutija f10, mbk booster-a i keeway matrix. Sada je plan da se, na prolece, predje na npr piaggio x10 500cc ili malaguti spidermax 500cc.
  5. Pozdrav svim forumasima, zovem se Marko, pratio sam forum do sada anonimno , ali obzirom da sam polozio za a kategoriju (probna vozacka iako imam b kategoriju bar 20 godina), red bi bio da se pridruzim. Do sada vozio skutere do 50cc ali od proleca prelazim na nesto jace.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja