Jump to content

Moto Zajednica

Lukeli

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Lukeli's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Videcu, veliki je izbor... Gledam da suvozacu bude udobno!
  2. Ribe jurim mozgom, ne motorom tako nisam u manjku sa njiman Ali i za to moze da posluzi nrkad, sto da ne... Bilo je upoznavanja i na skuteru
  3. Ljudi, hvala na odgovorima! Iskreno po meni i jeste logicno da mozes da ides gde hoces ali ako znas kako putujes i poznajes svoj motor. Ja sam poceo danas sa prakticnom obukom za A2. Razmisljam mozda i neki veci da kupim, ali videcu. Imam vremena za razmisljanje i ponude!
  4. Kako kad... Nekad bih isao autoputem, a nekad sporednim!
  5. Sta kazete na primer Suzuki GS500(E) ili Ninja 250 za kog sam procitao ovde na forumu da nema toliko agresivan polozaj tela? Ili ako imate neki predlog, saljite da je do 35kW
  6. Pozdrav ljudi! Ima slicnih tema ali za 125ccm nisam mogao da nadjem (nov sam ne zamerite). Zivim u Beogradu, a volim da idem u Leskovac kod babe i dede. Planiram da kupim YZF R125, pa me zanima da li bi to bilo izvodljivo i zdravo za motor? 270 kilometara u jednom pravcu. Jer planiram da putujem te neke "male" ture do 300 kilometara maksimum kada mogu. I ne pitajte me zasto ne kupim veci motor... Zelim YZFa da vozim neko vreme :* Hvala unapred, Luka!
  7. Zdravo ljudi! Trenutno polazem za A2, planiram i A kad budem to i mogao. Prvi put sam seo sa 5 godina na krosericu (2T ono malo prdavo), posle toga skutere i samo to. Tako da sam u tom svetu vec 15 godina. Kupujem motor sledece godine, pa sam ovde dosao malo da propricamo o nekim temama i nedoumicama. Prijatno, Luka!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja