Jump to content

Moto Zajednica

NikolaCg

Članovi
  • Broj tema i poruka

    91
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Nikšić
  • Motocikl
    Honda hornet 600

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

NikolaCg's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

18

Reputacija u zajednici

  1. Auspuh zavrsen,uspijesno I to sam samo obiljezio olovkom uz ovaj sivi poklopac,skinuo ga i po tome izrezao..čak su mi i ovi imbusi ostali,samo sam sa unutrasnje strane stavio matice..a poklopac sam pricvrstio pop nitnama..bukvalno se ne primjecuje..a zvuk..udusevljen sam.. eee,i ona klapna,nisi morao nista da rezes sa strana auspuh..samo je na onu oprugu sa strane okrenes,da se klapna otvori i stopiras onaj mali metalni dio koji se okrece to je to...
  2. Pa mozda je onda najbolje ovo da uradim,odsjecem kao on ovih 10 cm sa zadnjeg kraja,nekako uklonim ovu klapnu i vidim onda kakav je protok i zvuk..sta mislis? Ili kad bih nekako mogao necim (ali ne znam kako) klapnu da drzim non stop otvorenu,to bi bilo jos lakse..
  3. Pogledaj ovu foru..skratio ga za 10 cm..samo bas ne kontam jer se ne vidi na videu sta je izvadio iz auapuha..
  4. Ti si makao onaj kao sivi ukrasni lim koji ide sa strane auspuha pa si onda ovo izrezao,uklonio klapnu,opet zavario auspuh i vratio ukrasni lim je li?
  5. A kako si to isjekao? Sta si uradio? Odsjekao oprugu ili sta?
  6. Ja nesto ni ne kapiram kako radi ta klapna?? Samo sam vidio da ima neka metalna plocica koja se steze imbusima a ispod te plocice je opruga..
  7. A sta da radim sa ovom klapnom? Kojom debljinom burgije da busim?
  8. Zmigavce sam provjerio,svaki radi..vjerovatno cu sjutra da ga povezem kod majstora jer ja vise nemam ideju sta mu moze biti..zeznuto mi je malo jer nije registrovan,a bas put majstora ima uvijek po neka patrola ali sta je tu je..pa neka on vidi sta i kako..kad sam neaposoban i ne umijem zmigavce da povezem..jbg
  9. Aaaaaa zato je meni ovaj koji mi je prodao auspuh dao i neke dvije sajle,pretpostavljam da je to to?? Pa da li bi koliko bolji zvuk meni bio sta mislis da ga tako izbusim?
  10. I da napomenem,motor nisam vozio posle stavljanja tog auspuha,jer imam nesto da mu zavrsim oko zmigavaca itd,ali sam primjetio da ne prima gas kaf je u leru kao sto je ranije primao kao da ga guši novi auspuh..ranije je na njemu bio fabricki auspuh ali prazan je bio,a imao je zvuk bas dobar,samo mi je bio ruzan..i zato sam ga zamijenio ovim od z 750..
  11. Kolega,ja sam sad na hondi hornet stavio ovakav auspuh..Malo je reci da sam razočaran..zvuk mu je kao ds je vespa od 350 kubika..takav zvuk ima do nekih 5-6000 obrtaja ,posle toga je ,ajde da kazem ok..ono,kao zujalica..da li se tu nesto moze uraditi da ima jači zvuk? I reci mi,za sta mu sluzi ona kao pločica ispod koje je neki feder,steže se sa imbus šrafovima?
  12. Kad ovu crnu žicu,za koju sam ustanovio da ima struje,spojim sa narandzastom,2 zmigavca mi se upale,1 pozadi 1 naprijed,kad je spojim sa plavom,druga 2 zmigavca mi se upale..ne zmigaju nego non stop svijetle..ako vam ta informacija nesto znaci..
  13. Ovako,pozadi sam povezao na 1 zmigavac crnu zicu,na drugi crnu (uzete sa zelene) plavu na 1 zmigavac narandzastu na drugi. Naprijed: sa zelene sam pobeo jednu zicu na 1 drugu zicu na drugi zmigavac,plavu zicu na 1,narandzastu na drugi..pokusam da upalim zmigavce,nece..e sad,ima jedna crna zica na koju vidim da ima struje jer kad stavim jednu zicu sa zmigavca na tu crnu a drugu zicu sa zmigavca na masu (šraf na motoru) žmigavac se upali,pa ne znam da li ta crna zica ime veze neke sa svim ovim..
  14. Obicna je sijalica. Povezao sam pozadi ali nece uopste da rade,a naprijed ako ih stavim rade non stop,ne prekidaju..ako sam ja to povezao kako treba..sta mislite u cemu je problem?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja