Jump to content

Moto Zajednica

pavlony cbr

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    Honda cbr 1000rr

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

pavlony cbr's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Tako je! Potpuno se slažem. To je prva stvar koju kažem ljudima, kada me pitaju u vezi motora. Osim što nije za grad, ne sme ni sa asfalta da siđe,jedini pad (neka ostane tako) mi je bio na mom travnjaku dok sam manevisao da parkiram u hladovinu. U sezoni ga svaki dan vozim najmanje 40 km na otvorenom (87 C), ali moram da prođem kroz grad, Novi Sad nije baš nešto veliki, ali jbg uhvati me neki semafor (110-115 C). Da skuter je sigurno bolji za provlačenje (uži je i ima mnogo manje kila) pogotovo što se to provlačenje (još uvek) ne kažnjava kod nas. Hvala na komentarima i nek nam proleće stigne što pre.
  2. Ne košta puno da probam,pogotovo jer je ionako sve rastavljeno,ako uopšte to budem radio,prvo ću ofarbati grane, a posle obmotavanja, još jednom, Jedino ne smem debelo da motam jer je vrlo blizu ventilator, inače temperatura izduvne grane je bar 300 stepeni u leru, računam da bi bar malo pomoglo da ta toplota ode kroz auspuh, a ne po nogama.
  3. Na više mesta sam pročitao da ne bi trebalo da zbog toga brinem. Ako ništa drugo izolovaću grane od auspuha termo trakom, jer ako ne smeta vrelina agregatu,bogami smeta meni.
  4. pavlony cbr

    Ventilator

    Kupujem ventilator hladnjaka za motocikl, otprilike 19cm prečnika niskoprofilni. Postavljam ga na Hondu CBR 1000rr 2005 koja fabrički ima jedan hladnjak, ali me nervira kada leti temperatura motora ode na preko 110C, tako da ću pokušati da to rešim ugradnjim još jednoga. Naravno da ne mora biti od Honde, a ne mora baš ni da bude 19cm.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja