Jump to content

Moto Zajednica

Koba3

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Koba3's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Mislim da je isti. Plan mi je da to pregledam, iskreno sumnjam da je nesto od toga. Rasklopicu ove nedelje da proverim.
  2. Upravo sam ga vozio. Radio je na 3 klipa, kad se zagrejao krenuo normalno da radi i da vuce. Meni upali on iz prve, na pola dugmeta ali odmah po zvuku znam da li ce biti ok. Sredjivao sam mu karb.ventile i 3 meseca nisam imao problem. nisam stigao da ga pokrijem i odmah ujutru problem. Verovatno je neka glupost, al je treba naci
  3. Nikad nisam pod pritiskom oko elektronike, samo felne. Ali dovoljno da ga malo okvasim krenuce da trokira. A do tada radi perfektno.
  4. Motor normalno pali, radi, ide. Problem nastaje kada pokisne ili posle auto perionice. Krene da radi na 3 klipa dok se ne zagreje i onda probije. Da nagovestim, kada ga vozim zagrejanog po kisi tih problema nema. Znaci samo kad je hladan. Ako se to dogodi vise puta, na kraju se potpuno rasteluje. Tesko pali, jedva prelazi 7k u leri i ne moze da se vozi. Sta bi mogao da bude problem?
  5. Msm.sve ovo je cista budalastina. I treba se izboriti protiv ovoga. Msm.licno ja sam dobio slom zivaca, kao i vecina da li mozda neko zna odgovor na ovo pitanje. Ja sam polagao 2011 za B poslednji voz za dobijanje am dozvole, ali sam imao 1 god.probnu. da li cu sad opet dobiti probnu i za A?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja