Jump to content

Moto Zajednica

bajker71

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1284
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: bajker71

  1. To važi za ove što voze Kawe!
  2. To do Blederija vodopada, jeli to jednodnevna tura? Nakupi se tu preko 500 km...
  3. @sasa ns 1 ako misliš na ove, ja nisam nešto zadovoljan...
  4. Mislim da u kvalitetno motorno ulje ne treba dodavati nikakve aditive pošto ono to sve ima u meri koliko je potrebno.
  5. 7100 definitivno! I sigurno ti zbog njega neće klizati kvačilo, u pitanju je vrhunsko sintetičko ulje. Cena može biti predmet diskusije.... 5100 je najobičnija polusintetika.
  6. Imam ja te markere iz Woby -ja. Nisu ništa posebno, dugo se suše a rastvara ih sve osim vode...
  7. Danas sam menjao kočionu tečnost. To sam radio kada sam kupio Bandita a evo već je četvrtu sezonu kod mene. Kočione klipove, napred i pozadi sam vratio do kraja (ide prstima) pa sam onda krenuo sa ispuštanjem tečnosti. Nisam je štedeo pa je otišla cela flašica 0.5l. Više nego na kolima kada sam menjao... Celo popodne sam čučao pored motora, leđa ne osećam!
  8. Danas sam kupio kočionu tečnost. Zamenu planiram za vikend, ako ne odlutam negde. Ulje je nemačko a na slici disk Suzukijev, sumnjivo...
  9. Da li se tema odnosi i na vlasnike GS-ova sa sajlom i katancem koji je "slučajno" skliznuo na tablicu?
  10. Saučešće porodici, šteta za izgubljen mlad život. Očigledno je kolega bio brz ali je imao prvenstvo. Kada bi se napravila neka statistika za vozače automobila koji su ubili motociklistu mislim da bi 80% bile žene a ostatak dede...
  11. @BokyBoy kako si zadovoljan saradnjom i rezultatom radova kod Afrikanca? Malo sličice, ovo ono...
  12. Pa kada cenu benzina i dizela određuju osobe, bez dana radnog staža, koje nikada u svom životu nisu kupile ni litar goriva. Što se njih tiče, može da košta i 500 dinara...
  13. bajker71

    NC750X 2016

    Mislio sam da ovako čist odozdo može da bude samo @gebee&co-ov Bandit!
  14. bajker71

    NC750X 2016

    A motor čist k'o da si ga helikopterom tu spustio!
  15. Nisam znao da ne radi VFR. Za KTM znam odavno da ne uzima u rad. A tu bi mogao da naplati koliko želi, obzirom na platežnu moć vlasnika. Ali džabe, to je jače od njega, neće da ih gleda. Namćor, ali dobar čovek...
  16. Kada bi ste sami skinuli vizir i odneli mu da napravi isti takav samo duži (da ne zna da je za KTM-a...), mislim da bi vam napravio na keca!
  17. Evo kod mene RoadAttack 3 posle 10k km...
  18. Ne odoh danas u vožnju pa sam rešio da malo posvetim pažnju Banditu. Pošto sam ulje promenio pre neki dan, danas je na red došao filter vazduha. Nije bio nešto posebno ni zaprljan... Dalje, vizuelnim pregledom guma imao sam šta da vidim! U zadnjoj gumi zabijen jedan limčić i jedno ekserče koje je ušlo duboko 7-8 mm... Skoro sam nešto slično našao u prednjem točku... Vađenje "stranog tela" sam izvršio bez anestezije a pacijent se dobro oseća!
  19. Kolega sa posla stavio neke led sijalice, sav euforičan kako lepo svetli. Posle prve kiše i večernje vožnje bacio u kantu i vratio stare halogene. Ono što se može videti u praksi je da ljudi svašta od tih ledova montiraju i da to često jako smeta drugim učesnicima u saobraćaju. Verovatno to sve još nije standardizovano i da se različito ponašaju u različitim farovima. Opet vidimo da su savremena vozila fabrički opremljena ledovima koji dobro obavljaju posao u svim uslovima.
  20. @bdada primetio sam sinoć da varira intenzitet svetla kada se povećaju obrtaji u odnosu na ler. To nije bilo izraženo sa prethodnom sijalicom... Inače kolega koji mi je preporučio ove sijalice je vlasnik tehničkog pregleda.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja