Jump to content

Moto Zajednica

Danen

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Danen's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav, da li neko ima iskustva sa Kineskom kopijom Mikunijevih pumper karburatora, TM40 i TM42, koji se prodaju na eBay i AliExpress za stotinjak eura. Trenutno je na mom DR650se fabricki BST40, ali sam potpuno ne zadovoljan sa istim, a nedaje mi se 500-600e za Mikunijev TM40 ili 42.
  2. Pozdrav Benelisti, zainteresovan sam za trk502 i mjerkam ga vec neko vrijeme. Ono sto sam primjetio je da odredieni broj trk502 ima diskoloraciju u izduvima. Obicno je lijevi izduv zardjao a desni usijan, ako se gleda iz pozicije sjedenja za kormanom. Kazu neki, to je normalno, tocak baca vise vode i blata na desni izduv. Ja bih reko da je u pitanju razlika u smjesi, koja nije ista u obadva cilindra. Ima li neko iskustva sa ovime kod trk502. Da li se neko susrecao sa ovom situacijom i da li je neko mjerio temperaturu izduva usijane i zardjale grane?
  3. KTM agregat, WP semi active vesanje, Brembo kocnice, Bosch cornering ABS i traction control, modovi voznje, podesavanje suspenzije na dugme u zavisnosti koja je opterecenost, da li sam, da li sa suvozacem i opremom, cruise control. U sustini sve sto ima i jedan ozbiljan evropski motorcikl od potpuno istih proizvodjaca. Sta ostaje, kineski tockovi, ram i plastika? Neverujem da ce ovo biti los motor, ali o cijeni ispod 10k moze samo da se sanja. Ovo ce biti mnogo skuplje.
  4. Pozdrav ljudi. Gledao sam dnas GS adv model, 2012 god, motor mi se bas svideo. Nemam iskustva sa GSom niti sa boxer masinama, mada vozim motore. Motor koji sam gledao je bio na centralnom standu i motor je imao bas velike vibracije na obrtajima manjim od 3000. Tipa kada bi davao naglo gas cisto da osjetim masinu i odziv gasa u neutralnoj na centralnom standu, do 3000 obrtaja motor je radio mnogo nemirnije nego nakon 3000 obrtaja. Bas je kolicina vibracija bila osetno veca u nizim obrtajima nego u velikim. Masina bi se umirila i mnogo mirnije radila kako bi otisao preko 3000 obrtaja. Da li je ovo normalno za GSa i boxer? Hvala
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja