Jump to content

Moto Zajednica

who_took_my_nick

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

who_took_my_nick's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Kakav odbor za doček... LOL Vrlo je nekulturno na forumu tražiti nečije ime i prezime i slične podatke. Ponavljam, vrlo nekulturno. Nije to osnovno pravilo, zapravo, nije pravilo uopšte. Na forumima postoji nešto što se zove NIK. S razlogom. Spamovali ste temu nepotrebnim porukama na nivou deteta od 10 godina. Ima li ovaj forum moderatore? Jedina poruka vredna pomena je ova što je postavio Štampar. Hvala! Forum mi je jako čudan i ne snalazim se na njemu baš najbolje. Tako da prihvatam kritiku u vezi pretrage. Ipak, ne slažem se baš da je skidanje tanke rđe blagim kiselim rastvorom loša ideja. Ideja je dobra, pitao sam ima li bolje.Ovo što ti predlažeš je malo ozbiljnija stvar i zahteva veću dozu predostrožnosti. Sirće sa druge strane traži vreme ali rezultat bi trebalo na kraju da bude isti. S tom razlikom da bi nakon kiseline/sirćeta rezervoar trebalo isprati sodom bikarbonom da bi se spustio nivo kiselosti. Topla voda svakako na kraju. Sušenje/odparivanje a odmah i farbanje. Sa čime predlažeš farbanje? I da li ga farbati uopšte? Rezervoar je fabrički ofarban iznutra i ipak ima malo fine rđe, pogotovo na dnu u "džepovima". Da li ova Hempel boja? POR15? Red-kote? Pouzdano znam da su epoksidni premazi izuzetno izdržljivi. Ali ne znam kakvi su u dodiru sa mešavinom na duže staze.
  2. Mislim da imam pravo na svoju privatnost i da niko nema pravo da traži od mene više informacija o sebi više od onoga što sam željan da dam. Ni ja o vama nema pojma a prva vaša pitanja su predstavi se. Jesam li ja to na nekom policijskom forumu? Ako vam nešto znači, imam 44 god, radim to što radim i imam tri motora. MZ 175se želim da sredim u meri koliko mi novčanik dozvoli. Mogu otvoriti novu temu koja se može pretvoriti u step by step sređivanje. Ali to može da potraje i godinu dana. Ne žurim. Recite mi samo gde bi to bilo ok.
  3. Ja ti ovde mogu nalupati svašta o sebi, to ti ništa neće značiti. Recimo da se ozbiljno bavim mikrokontrolerima i da pišem za jedan naš poznati računarski časopis. Pitanje je vezano za sređivanje MZ 175se iz 1967. Mašina je prilično stara, dugo nije vožena, ali baš dugo. Možda je otvorim neku temu ovde sa fotkama kako bude išao progres. Uz put i pitam šta ne znam. Videću.
  4. Kako najjednostavnije očistiti rezervoar iznutra i ofarbati ga? Ja sam za varijantu: -sirće + šafovi -soda bikarbona -epoxy osnovna (zorka, body 989, sl) Ima li neki pametniji predlog?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja