Jump to content

Moto Zajednica

Mihajlo92

Članovi
  • Broj tema i poruka

    19
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Mihajlo92

  • Rođendan 19.11.1992.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Ex TDM 850, Strom 1000

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Mihajlo92's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

9

Reputacija u zajednici

  1. Prvi put sam bio danas i mogu reci da je bilo fenomenalno, organizacija ekstra, ljudi disciplinovani, ali sreca sticenika doma kad su nas videli neprocenjiva. J**o vremenske uslove, ovo se ne propusta
  2. Mihajlo92

    KLR

    Proveri dal su kleme lepo stegnute i dal ima svuda dobar kontakt. Kako vergla?
  3. Kakva budalastina... Zasto se uopste reklamiraju kod nas kad je takva situacija
  4. Hahaha, videh sad i na arcs forumu da je neka muljacina... Motocikli | Oprema i delovi : Set Guma 110/80-18 i 150/70-17 Pilot Aktiv 25.04.2020 - ID 81415948 - KupujemProdajem M.KUPUJEMPRODAJEM.COM Set Guma u dimenzijama 110 80-18 i150 70-17 Michelin Pilot ... Nadjoh ove i nasao sam batlax b023 za 25000 set. To je ok cena i za jedne i druge?
  5. Ja sam ih nasao na gumelider zadnja 13500, a prednja oko 12... Pise da imaju na stanju
  6. Pa sta znam... I na autu uvek imam iste gume... Hocu da i na motoru budu iste Ove bridgestone sto je Vudi predlozio ima ih za pristojnu cenu, tako da ne vidim razlog da ih rasparujem
  7. Vudi nisam video da je pisano da nema mitas za tdm-a, nasao sam te bridgestone sto si mi predlozio, deluju mi ok... Hvala ti na savetu A video sam zadnju mitas zato sam ih i gledao, al mi je glupo to sa razlicitim gumama... Motor sam kupio nekim michelin sa dosta dobrom sarom ali su bas matore... Postale su plasticne skroz... Zato hocu druge
  8. Cao ljudi! Hocu da kupim gume za tdm-a 110/80/18 i 150/70/17, treba mi vasa preporuka koje uzeti i kod koga. Necu ici van puta sa njima... Ja sam nasao neku gumu mitas terraforce r, vidim da je povoljnija, ali nigde ne mogu da nadjem prednju dimenziju... Dajte neko vase iskustvo sa gumama pa da vidimo. Hvalaa!
  9. Moj je 98 godiste, 4tx a imam skalu za temperaturu? Verovatno od 2000 stavljaju skalu za gorivo
  10. E ovako, pustao sam ga da radi... Crevo posle termostat postaje vruce postepeno kako radi motor, kad se zagreje iste je temperature kao ono kod vodene pumpe... Nisu tvrda, ne duva pritisak verovatno... Ventilator pali i gasi normalno. Prva slika je temperatura kad upali ventilator, druga je kad ga ugasi kad ohladi. Jel to normalno?
  11. Hvala na pojasnjenju, video sam koja je zajebancija oko skidanja... Ako skinem hladnjak ne moram da dizem rezervoar i airbox?
  12. Po dokumentaciji za tdm-a termostat otvara na 95, a na 82 je zatvoren... Za termodavac ne znam kad... @nenad.yzf E to mi je malo cudno... Nije mi crven antifriz kao g12, ima neku cudnu boju... Mozda je i previse razblazen pa ga to zeza... Probacu da ga zamenim, to mi je najlakse, taman cu tad da isperem sve... Koliko vidim staje 1,7l. I koliko vidim termostat je slican kao kod nekih automobila, samo da se poklope vrednosti.
  13. To mi je u planu, da isperem ceo sistem, nista mu ne skodi u svakom slucaju. Sve sam to vec probao i deluje mi ok... Probacu sutra malo sa tim da se zanimam, ionako najavljuju lose vreme. Hvala!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja