Jump to content

Moto Zajednica

Iko

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Iko

  1. Bajkeri, U dilemi sam između 2 skutera. Konkretno Yamaha Xmax 300 i Xmax 400. Našao sam dobro očuvane primjerke i jednog i drugog 2018 i 2019 godište. Šta je vašem iskustvu bolja trgovina, tj. koje su mane i prednosti jednog vs. drugog. ?
  2. Ima naravno. Vidim da se prodaje kod ovlašćenog prodavca Kymco za Srbiju. www.kymco.rs Hitno potrebno mišljenje o skuteru!
  3. Hitno...Dilema oko skutera: Kymco X-Town 300 Da li ga neko ima i koja su iskustva?
  4. Probao sam skuter. Izuzetan je. Dizajn, kvalitet izrade, upravljivost, komfor.
  5. Poštovani bajkeri, Nakon što sam prije par godina imao nekoliko skutera i poslije male pauze razmišljam o nabavci novog. Kakva su vaša iskustva Sa Piaggio X10 2014 godište, sa ABS i ASR. Koliko sam shvatio X10 se više ne proizvodi? Vrijedi li kupovati ovaj skuter? Nebih ga mijenjao par godina tako da mi treba vaš savjet ako ga neko ima ili ga je imao. Da li bi ti to bila dobra trgovina?
  6. Poštovani bajkeri, Nakon što sam prije par godina imao nekoliko skutera i poslije male pauze razmišljam o nabavci novog. Kakva su vaša iskustva Sa Piaggio X10 2014 godište, sa ABS i ASR. Koliko sam shvatio X10 se više ne proizvodi? Vrijedi li kupovati ovaj skuter? Nebih ga mijenjao par godina tako da mi treba vaš savjet ako ga neko ima ili ga je imao. Da li bi ti to bila dobra trgovina? Hvala
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja