Jump to content

Moto Zajednica

zarekg

Članovi
  • Broj tema i poruka

    224
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

526 profile views

zarekg's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

239

Reputacija u zajednici

  1. zarekg

    Svi modeli: Alat

    Unior Teos - Ključevi nasadni sa TX profilom, prihvat 1/2 WWW.UNIORTEOS.COM
  2. zarekg

    Alati

    Ovakvih alata ima po oglasima koliko hoces ali KS Tools nikako ne bi trebao da bude istog kvaliteta kao ti kompleti. Ipak su oni ozbiljnija firma. Mada ko ce ga znati, sve je moguce.
  3. To mu nije hendikep. To ne znaju ni pola onih koji imaju dozvolu .
  4. Ma motociklu ne fali nista, nego fali gazdi. Ne moze da se istakinje u drustvu .
  5. Crivit, Lidlova robna marka. Prethodni model je za njih radio MDS, ne znam za ovaj.
  6. Ja imam tu kacigu iz Lidla. Cini mi se da nema flip-up nove kacige po toj ceni a vise od 2 puta je jeftinija od MT. Da li je razlika tolika i u kvalitetu, ne bih znao. E sad, ja vozim malo i po gradu, kasno sam je uzeo prosle godine pa sam je vozio mozda 4-5 puta. Sasvim korektna (jos i odlicna), obzirom za sta mi treba, ne moram da skidam naocare da bi stavio ili skinuo kacigu, sto mi je bilo vrlo vazno. Ne znam kada krece akcija u Lidlu, odes u svakom slucaju pa probas...
  7. Moje iskustvo je da sam imao uvek u kuci jednog Ficu od 72-3 do 2007. da sam vozio nabudzenog Ficu, napravio nekoliko nabudzenih za grad, povremeno dodavao alat za nekoliko vrhunskih trkackih (ne Fica), diplomirao na motornim vozilima i mogu da ti kazem da je to sto pricas nevidjena glupost. Sa benzinima koji ispunjavaju standarde to ne moze da se desi ni teorijski ni prakticno. Ne sa Ficom nego sa bilo kojim vozilom. Sto si mozda kupovao na pumpi benzin na kome pise isto kao i na tarabi je druga prica. A to sto pricas je klasican simptom goriva sa manjom oktanskom vrednostu (od propisanihi 88) ili gorivo razredjeno sa ko zna cim sto, je bio specijalitet nasih pumpadzija jedno vreme. Jer kako bi vozili nove Golfove dok je narod cekao u kilometarskim redovima za nihov "specijalni" benzin.
  8. Da sam juce umro ne bih znao da Fica nece da ide sa Super benzinom. Jos je svih tih godina vladala fama da ce Fica da "poleti" kada mu sipas Super. Sto opet nema veze sa zivotom kao ni prica da nece da ide sa Super benzinom. Pricamo naravno o benzinima koji su se sipali na pumpi i ispunjavali stadarde. Neozbiljno je pricati o "benzinu" koji se svrercovao ko zna odakle i kupovao na flase na ulici. Ovo je prica koja je prezvakana bar 1000 puta na raznim forumima i ne mogu da verujem da neki i dalje ne znaju ni teoriju ni praksu vec veruju praznim pricama.
  9. Usaglasi se o cemu pises. O teoriji i praksi motora ili nestasicama goriva i sipanja raznog otpada u rezervoare.
  10. Odakle ti to da obican Fica nije hteo da ide sa Super benzinom?? A tek ne znam odakle ti to da se sa Superom cuje kliktanje ventila? Nesto si debelo pomesao...
  11. Prvi put cujem da G-drive gorivo od 100 oktana ne valja. Sipao sam ga u vise automobila, negde je bolji, negde je isti kao "obican" benzin ali da toliko ne valja prvi put cujem. Ne vidim razlog zasto ne bi valjao sem ako nije neka muljaza na samoj pumpi.
  12. zarekg

    Alati

    Kakve veze ima da li je bakarna mast u spreju ili nekom drugom pakovanju? Verovatno je u spreju nesto redja da bi lakse mogla da se rasprsi, sem toga koja je razlika? Wurth prodaje istu mast sa istom oznakom i istom slikom i u konzervi i u spreju.
  13. zarekg

    Alati

    Ja imam nekoliko njihovih kljuceva, deluju ok. Koliko znam nisu losa marka a za taj novac i koliko znam korektan kvalitet, neces naci novo da ima sve to.
  14. zarekg

    Alati

    Satelis, jel ono bakarna mast na kraju "operacije"?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja