Jump to content

Moto Zajednica

Petar1984

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Petar1984

  1. Da li neko mozda zna neki tehnicki na Konjarniku ili u blizini, da rade skutere od 50 kubika?
  2. Evo samo da javim. Na zvezdari se to radi u poreskoj vrlo brzo. U petak sam predao, u ponedeljak preuzimam. I oslobodjen poreza. Hvala svima.
  3. Zdravo. Da ne otvaram novu temu, imam sprint basic 4t, akumulator je prazan, i kad preko kablova pokusam da ga upalim na dugme vergla ali nece da upali. Preko kurble uspem iz nekog 86 puta da upalim i ugasi se pa skoro odmah. Svecica je nova i pravi varnicu. Da li imate neku ideju? Nisam jos proverio slavinu goriva, nisam je jos locirao :-) Hvala vam.
  4. Hvala na informacijama. Svakako cu spremiti nesto za bol u glavi koji ce biti izazvan od strane nase kvalitetne administracije :-) i naoruzati strpljenjem.
  5. Da ne otvaram istu temu, treba da dobijem skuter na poklon, koji je uredno odjavljen i treba da ga ja registrujem. Radimo ugovor o poklonu. Covek je iz Nove Pazove a ja iz Beograda, i pricao sam sa ljudima i rekli su mi da sa tim ugovorom o poklonu koji je overen kod notara treba da idem u opstinu Zvezdara kako bi mi odredili da li placam ili ne porez na prenos...Da li neko zna u opstini Zvezdara gde treba da se to preda? Hvala
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja