Jump to content

Moto Zajednica

Dzontra Volta

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Dzontra Volta's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. Поздрав свима људи. Јуче ми је стала Африка РД-04, проблем са мењачем. Треба да купим главну осовину мењача, предњи ланчаник и осигурач који држи предњи ланчаник. Да ли неко може да ми помогне. Шта да радим, где да гледам, ново или половно?
  2. Поздрав свима људи. Јуче ми је стала Африка РД-04, проблем са мењачем. Треба да купим главну осовину мењача, предњи ланчаник и осигурач који држи предњи ланчаник. Да ли неко може да ми помогне. Шта да радим, где да гледам, ново или половно?
  3. Благодарим на одговору.
  4. Здраво свима. Да ли неко можда има контакт Ивана који прави визире? Имам неки његов број, на који не могу да га добијем, а мејл који сам нашао није у функцији. Био бих вам изузетно захвалан. Поздрав.
  5. Хвала пуно. Видећу да позовем.
  6. Значи те не долазе у обзир, бар тај тип. Мора да има нека прописана финоћа и материјал који одговара.
  7. Људи, треба ми предлог за предње кочионе плочице. Где могу да нађем за неке пристојне паре неке добре? Да ли је неко наручивао преко polo.de? 'Brake+pads' at POLO Motorrad WWW.POLO-MOTORRAD.COM You are looking for '%SEARCHSTERM%'? Best offers... Имају Lucas и Brembo плочице, од 30е до 55е. Шта мислите? Поздрав.
  8. Поздрав људи, ево и ја да се учланим у клуб. Мотор сам узео из Неготина, пре неколико дана. Прво сам хтео Африку РД07, али нисам могао да нађем оно што ја хоћу, за неке мени прихватљиве новце. На препоруку Свете Петровића, мог комшије и кума, из Бора сам узео исти мотор као његов. Нисам се ни најмање покајао. Сваким даном ми се све више свиђа. Нисам неки залуђеник за марке, али је Хонда ипак нешто друго, посебно ова и Африка. Велики поздрав свима!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja