Jump to content

Moto Zajednica

Woofer

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Woofer's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

6

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav, otvorih novi topic pa ako mogu administratori da obrisu a da prekopiraju post ovde (da ne narusavamo pravila foruma)
  2. nisam znao kako ide. Prebacite ako hocete, svejedno Kupio sam donju zastitu od givija ali ona odgovara samo na stock auspuh. Znate li nekog dobrog majstora da sa pažnjom to ukroji na akrapovic. Trebaće rezanja, brusenja ali moze se to uraditi profi
  3. Ljubav na prvi pogled. Samo phantom blue je mogao doci u obzir Pozdrav svima, evo par slika tracera. Jedino sto mi do sad pravi problem je sjediste. Ovo mi je prvi motor i svi kazu da nisam navikao ali ja posle 30-40KM osjetim bolove u trtici Tezak sam skoro pa ko nosivost motora a i 2m Od modova ima svasta jer vidim da tu nema kraja. Uglavnom za sada je stavljeno: 1) akrapovic kompletan i izvadjen db killer 2) givi zastitna mrezica za hladnjak 3) givi tank torba ST602B i nosac za nju 4) yamaha top case 50L Stiže za koji dan: 1) givi crash ili roll barovi 2) usb hub koji ide u tank torbu 3) givi veći vizir i za njega nosač 4) givi zaštita odozdo za motor, auspuh itd.. Imam i par snimaka, evo linkovi: 1) tracer u stock varijanti https://youtu.be/gXxOy05gknI 2) akrapovic bez db killera https://youtu.be/rxg16dH5T94 Nemam sliku sa koferom jer sam ga juce namontirao. Imam milion pitanja za vas pa kad budete raspolozeni javite mi da vas pitam(gnjavim).
  4. Pozdrav, da se javim ovde pa ću tamo u kategoriji da napravim topic sa slikama, modovima, idejama, željama :)
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja