Jump to content

Moto Zajednica

RD04

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Cilindar
  • Motocikl
    Honda

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

RD04's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Nasao sam membrane na oglasu kod kolege iz Arandjelovca za 80e 2kom. Ugradio i problem rijesen.Inace cijene se po internetu krecu tako ali je i cekanje dugo. Rekordna ponuda je bila od jedne moto radnje iz Bara od 210e komad?!?!
  2. Mislim da sam nasao dje je problem,membrana je pukla na karburatoru.E sad pomoc gdje da nadjem da kupim sto prije,jer sam planirao putovanje,hvala.
  3. Problem je sto do prvog da kazem moto majstora imam 70km.Zato i pitam za neka slicna iskustva sa kvarom.
  4. Do cepa pun...zanimljivo je to trokiranje i pucanje iz auspuha.A na sauh dize obrtaje normalno,i pali na dodir.jednostavno nema snagu i radi nekako isprekidano.Mada sam osjetio od Trebinja na ovamo da mi je slabije potezao i vukao nego uobicajeno,da li to ima veze...
  5. Trebam pomoc,danas u voznji moja afrika rd04 750 odjednom je izgubila vucu.Motor radi nemirno i kada dam gas stalno puca na auspuh.A pali i radi na ler normalno.Svjecice sam skoro mijenjao i to mi je prvo palo na pamet.Odakle da krenem pretragu kvara,pozdrav.
  6. Domacinima kao i uvijek svaka cast na organizaciji i hvala na svemu.A od motora vidjeh i dosta novih afrika,mada se ni stare jos ne predaju.
  7. Auu.vremenska prognoza za Trebinje pet.sub i nedjelju je jaka kisa...
  8. Evo tragicnog primjera da kada imamo i godina i iskustva i procjene situacije,dijete-momak sa 18g. u BMW, sve to za tren odnese.I njega i sebe....Ovdje ne pomaze ni ona stalna moto prica o cetvoro otvorenih ociju, jednostavno sudbina sta li ?!?!
  9. Bijelo Polje: Uhapšen zbog izazivanja nesreće u kojoj je stradao motociklista WWW.VIJESTI.ME Slobode je lišen A.K. (18) zbog navedenog krivičnog djela koje je izvršio na način što je upravljajući...
  10. Cuh se sa njim ali mu treba motor da bi napravio rolbar.Za sada je to meni iz CG nemoguce,hvala svakako i nastavljam potragu za rolbar RD04.
  11. Pozdrav svima i pitanje-gdje da kupim ili ima li neko da pravi,prodaje rolbar za RD04.Okrenulo mi se nekako da sam samo u nedjelju dana dva puta obarao motor u mjestu,i odose migavci a i jos po nesto,hvala unaprijed.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja