Jump to content

Moto Zajednica

Bokinjo

Članovi
  • Broj tema i poruka

    18
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Bokinjo

  1. Otišao sam juče do Ljermontove, sve mi završila žena na šalteru. Odštampala uplatinicu, platio preko e-benkinga. lekarko nije potrebno.
  2. istekla je i probna za A ktegoriju nakon dve godine Kakva je procedura za upis A kategorije (imam redovnu B) Ako dobro vidim traže lekarsko ?
  3. Probacu. Hvala Javi kakva je ponuda
  4. Danas sam predao za vozačku u Ljermontovoj, čeka se ispred, puštaju po 8 ljudi, brzo ide , ko moze neka uplati ranije uplatnice da ne čeka u redu i za pošu. Na papiriću za podizanje ne piše koja je kategorija.
  5. Hvala, znam da imaju priperi uplatnica izlepljeni i komercijlna banka, al sam mislio da platim danas da sutra ne čekam u dva reda
  6. Hvala svima, najsigurnije mi je da odem sutra do Ljermontove, isto imam B od 2003god. Probna za A mi ne gine . Da li neko zna šta ide od uplatnica, vidim ovde da idu ove dve, a sam pričitao još negde da idu 3 uplatnice Izdavanje vozačke dozvole zbog upisa nove kategorije WWW.MUP.GOV.RS Ako bi neko imao sliku uplatnica bilo bi super
  7. Da li jos neko, pored Ljermontove izdaje vozačke dozvole, npr. MUP NBG?
  8. Uf, ja sam baš imao sreće, teoriju sam položio 4.6.2020 a vožnju 2.7.2020. Istina je da ide 7 kandidata, kod mene je juče bilo troje za B, dvoje A, dvoje A1.
  9. Nadam se da na donošenje zakona neće uticati izbori, formiranje Vlade, raspuštanje i ostala sranja....
  10. Hvala, to sam sad našao, ne znam koliko su validni ti na netu... Odradio sam jedan test,pao sam ko kruška , moraće da se zagreje stolica...
  11. Da li neko zna gde ima na interntu da se provezbaju testovi za A kategoriju, auto škola se otvara tek 11.5. kad mogu da se upišem i da mi daju šifru sa mup.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja