Jump to content

Moto Zajednica

ficanovak

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: ficanovak

  1. Zdravo svima, Tokom proslog leta sam primetio da mi se lampice na kontrolnoj tabli sa vremena na vreme upale, nekada sve radi kako treba, nekada se upali senzor za stabilizator (tilt lock). Nakon nekog vremena vozenja u takvom stanju, lampice su pocele da se pale sve cesce i cesce, senzor za spoljasnju temperaturu mi prikazuje Low konstantno a senzor za stabilizator nekada blinka, nekada se cuje i alarm upozorenja koji u prekidima trubi. Primetio sam da kada u voznji udarim u rupu ili neravninu na putu lampe se upale/izgase, senzor za stabilizator se ugasi kada udarim u rupu. Nema nekog sablona u kom se oglasavaju, nekada se vozim bez problema, nekada se vozim sa popaljenim lampicama, nema pravila. Ali pri udaru lampice reaguju. U poslednje vreme se i seznor za spoljasnju temeperaturu vrati pa pokaze koja je temperatura napolju, ali ubrzo padne na minus i onda na Low. Mislim da su samo senzori problem, na motoru sve radi perfektno (i sam stabilizator radi besprekorno). Da li je neko imao ovaj problem ili zna o cemu je rec? Ovo mi lici na elektricki problem vise nego mehanicki, sumnjam na neki spoj negde. Hvala vam!
  2. Sta je crno dete? Gume su dobre, pritisak u gumama i pravac, nisam stavio kofer. Danas cu zvati majstora da vidim sta ce reci. Hvala vam svima.
  3. Radio sam veliki servis na Piaggio Mp3 250cc, kupio sam ga pre 10 dana. Nakon servisa je ustanovljeno da mora da se zameni letva volana i nakon servisa i zamene motor se ne ponasa isto. Kada naidjem na najmanju neravninu na putu, osecam velike vibracije na volanu i volan postaje nestabilan (odskoci levo-desno). Ne znam kako da opisem ovo sto se desava ali sam postao totalno nesiguran dok vozim. Na servisu je promenjeno bukvalno sve, od plocica, kaisa, reglera do letve volana. Zna li neko sta moze da bude problem? Nov sam na motoru, pa se unapred izvinjavam za glupa pitanja.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja