Jump to content

Moto Zajednica

Panta Zemunac

Članovi
  • Broj tema i poruka

    436
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Panta Zemunac

  1. Ako je neki ispupceni poklopac za alat ostao, rado bih ga pazario.. Makar i onaj sa usecenim slovima. 0652170180 ...
  2. @srbac hvala mada za mesec dana pitanje je i toliki stisak. Ako nekoga ne mrzi da na engleskom zatrazi, na YTu,zamenu obicnog u hidro kvacilo, ili na nekom sajtu, da vdi na Ke do ima li ih i cene... Ne bih bas ove Cajna majna...
  3. Pa da li zna neko kako da ga kontaktiram!?! Pokusao sam sa YTa ali ne vredi, ne mogu postaviti pravo pitanje na engleskom..sve kako da zamenim nove za stare i sl. A stize, sve u boji jakne, cak i carape, 2x handsfree...
  4. Piste nema na forumu te se nacitah o hidrokvacilu al badava kada nema nekog iz prve ruke da ti objasni razliku izmedju kvantne marksisticke parodije i elementarne lenjjinisticke rapsodije!Jbg! Prosto, u poslednjim mesecima zivota moram resiti prooblem kvacila. Video je Bigor da ne mogu ni do pola stisnuti rucicu!! Nemojte me odgovarati jer mi je to poslednja zelja u zivotu...jedina...zadnja!! Solucije... Da se ugradi hidro, kao Pista.. Da obrnem rucice te da stiskam desnom,! Da nabudzim papucicu za desnu petu.. Ili da okrenem rucicu da stoji uspravno, na rol baru pa je dlanom pritiskam na dole! Kako bi vama bilo da vam svaki dan stizu razne stvarcice a vi samo mastate...
  5. @Bigor đve alke sa karabinjerima bi pomoglo a prosto je! @pista gde odleti covek? Ava kari de has maj bajk...pommagaj!! Treba mi savet oko hidraulicnog kvacila! Ima ih na Ali/u ali se dugo ceka...pre bih ša Joom/a, Wish/a ili E bey/a!! Trazim pomoc od svih koji imaju neku ideju...vozicu je na leto makar zubima stezao ručicu!!
  6. Stigle ali kasno, pa prvo vama.. Pogledajte cene na Aliu. Br 44 naseg merila. Moracemo dogovor oko cene jer shiping dere ali ja sam na vreme narucio pa...
  7. Ma kupi ti Pantinu pa se navozaj kao covek.. Prebacis delove i iz dve napravis jednu dobru i jednu za prodaju! Vala ja to ozbiljno! Bigor zna kakva je.
  8. Odosmo mi do Kine ovako... Nego, ima li neko bilo kakvu ideju kako smanjiti otpor sajle kvacila? Treniram ali ako...ne m2nja mi se ST samo zbog toga!
  9. Da, poskupelo je jos prosle... Sve sam nakupovao i savet *samo sto vece brojeve, jer to nije pamuk.najveci br.aktivnog mi se skupio iako nije pran preko 40 'C* Punjac vrh, upravo ga koristim, pogotovo foru za odrzavanje zimi a usteda na prvom aku... Pokupovao sam i W5 sprejeve za ciscenje, pa i podmazivanje lanca. Nije W40 ali i cene su, mada na KP ima ICON sprejeva samo da li valjaju!?! U Lidlu ima jos i jeftinih sitnica kao pasta za pranje ruku, gel za kedere..itd. (mozda za pedere pa nisam dobro procitao!)! Set za auta, svasta-svasta!
  10. Delijo kad mogu (jos uvek u poksaju) zivot da prezalim, prezalices i ti motor! Moj san je da jos samo ovo leto sednem na bajk i opeglam poslednji djir u zivotu...a i to ce biti veoma tesko iako sve imam osim... Zanimala me je ova tema jer sam svojevremeno vozio 1000mile. Takodje je poradjeno na njoj samo spolja jer mehanika i ja..iz fabricke sive otisla je u beli sa perlicama u laku i jos jednim auspuhom koji je sluzio kao ostava za alat i sitnice. Kad pronadjem fotke okacicu ih da te malo pokrenem. Sebe nisam mogao jer zbog visine presao sam na turing enduro tj. Afriku a bilo bi mi bolje da sam tada uzeo isto Apriliu sa istim agregatom, CapeNorde 1000!!! Ziv i zdrav bio!
  11. Sto se tice pokazivaca T. Meni, dok radi u mestu, pogotovo leti na ulici predje i polovinu i to ubrzo. Cim ga pokrenem, skala jedva da se odlepi. 100% sam siguran da su u Yamahi tako konstruisali jer Afrika je linearno pokazivala. Ne brinite, kako je tek sa vazdusnim hladjenjem? Crnogorac jestavio stitnik iznad stitnika agregata i trebe da doda i na hladnjak. Pogledajte mu prve fotke i uvericete se jer se bar ne vide cevi auspuha!
  12. Ma zaglavio, pojavio se jos jedan "gricko" pa se ne dam svim silama da ovo leto nekako preguram. Bice tesko, video je Bigor da ni kvacilo ne mogu skroz pritisnuti ali vezbam lopticom...moram!! Mozda premestim na desnu nogu sajlu!?!
  13. Sto se tice pokazivaca T. Meni, dok radi u mestu, pogotovo leti na ulici predje i polovinu i to ubrzo. Cim ga pokrenem, skala jedva da se odlepi. 100% sam siguran da su u Yamahi tako konstruisali jer Afrika je linearno pokazivala. Ne brinite, kako je tek sa vazdusnim hladjenjem? Crnogorac jestavio stitnik iznad stitnika agregata i trebe da doda i na hladnjak. Pogledajte mu prve fotke i uvericete se jer se bar ne vide cevi auspuha!
  14. Drustvo pozdrav... Jos sam sa vama a vidim ima i novih sektasa! Kasnije cu vam pokazati zasto da obavezno kontrolisete i nivo d.vode u akumu...pogotovo kad ugledate belu kritalizaciju. ll god. stara, jos mesec vazi reklamacija ali badava jer PD Eloxi se mora kontrolisati u servisu svaka 6 mes. Aku. sam napunio na Lidl digitalnom pynjacu. Od 2 do 9 hiljada su novi, imao sam srece!
  15. Sve tri, plus tank, plus bocne tank torbe, conto koliko i nasa Yamaha!
  16. Sada za sve Bembe gs prave torbe od impregniranog platna pa i gornju. Lepe, zgodne, komforne sa sijaset dzepova...meni se dopadaju jer imaju cetvrtastu formu!
  17. Tebra na oko super ali visina smeta iz jos dva razloga osim estetike! Prva je ljuljanje punog, teskog kofera po terenu a druga, bocni vetar koji ce se jos vise osecati. A sto se estetike tice, pitanje je kako ce izgledati kad na kofer budes stavljao jos neku torbu!? Zato volim pljosnate a sire kofere (za nas 53l super)! Jos nesto, ne vidim kako si resio za bocne...a trebace za put. Kako rabotas pa ti sebi mozes i kofere napraviti od aluminijuma...
  18. Da smo zivi i zdravi Jos godina sto Da nas na motorima uvek cuva Bog Da su zdrava deca Uvek oko nas I da nas na putu ima svaki cas!!! Pozz svima u Novoj pa i onima koji ne slave ali su sa nama!
  19. Pa zar ti nije bilo lakse da prekopiras moj KAPPA koji odgovara i za GIVI pa koji god da kupis, odgovara?
  20. Ja tu nista ne bih dirao (jer ne znam ni da koristim brener)! A moja cura drema...nece ni da upali. Koji joj ga, ne znam. Moram da skinem akumulator i stavim ga na onaj punjac iz LiDla ali nije bilo zbog njega, sumljam na pumpu ali kako da budem siguran da je ona?
  21. DRUGARI ! Da Vam cestitam Novu i da Vam, pre svega, deca budu zivozdravodobro. Nama matorima ostaje za pamet ova prosla i da naucimo da nas nista ne slomi i ne pokvari uzivanje na motorima! Uzdravlje i veliki pozdrav!
  22. Kajak Challenger K1 WWW.OLIMPSPORT.RS Challanger K1 sportskog dizajna za lakšu vidljivost, namenjen za... Jos uvek pod garancijom, proveo skoro 10 dana u vodi na moru. Jednosed, 18kg tako da sam ga motorom nosio u Prcanj. Leti su uvek rasprodati samo me cudi sto su i sada. Cena 7000d, falinke ni jedne tako da kome treba kao ispomoc za pecanje, spustanje Tarom (samo ne na najacim brzacima), priobalno more nek izvoli. Oni koji me poznaju znaju sta mi se desava i zasto se rastajemo od njega, tako da je ta ljubav za mene pusta zelja...
  23. Pozdrav familijo! Vidim dobro ste mi, vredni...cackate, prckate, sredjujete, pa valjda nece biti ponovljena ova sezona! Mada licno se ne zalim jer sam terao koliko sam mogao a hvala i motoru koji mi ni jednom nije zakasljao. Nisam zeleo da se javljam, borim se, nije lako ali moram docekati leto. Ne postoji ta Korona koja ce me spreciti da jurcam kuda god. I moja lutka malo zeza pri paljenju ali ne obracam paznju jer u metalu, pri ovoj 'T svaki medij gubi viskozitet. Imam i digitalni, elektronski punjac, iz Lidl/a ali zaribace sve zivo ako ga ne budem palio...za rodjendan sam i provozao malo...nego, sta ce biti za novogodisnji, humanitarac,za Sremcicu..idemo li ili...?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja