Jump to content

Moto Zajednica

StefanVa94

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

StefanVa94's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. U pravu ste bili ljudi, ležajevi volana su u pitanju. E sad, da li je zamena ležajeva posao koji mi može odraditi moj brat (automehaničar u pokušaju :)) ili mora majstor valjati 50e?
  2. Prednji tocak ševrda pri maloj brzini, guma je ok, viljuska nema lufta, da li se najverovatnije radi o nekom prednjem lezaju? Pozdrav! Piaggio x9 250 je u pitanju
  3. Sto se tice problema sa setkanjem prednjeg točka, poslusam ja majstora, zamenim prednju gumu (koja je i trebalo da se promeni), kad ono isto. Resim da eksperimentišem sa pritiskom, i shvatim da, kad je guma izduvana, problem je identičan, samo desetostruko gori! Ima li neko ideju sta bi moglo biti?( Lufta u viljusci zaista nema). Ponavljam, problem se javi kad se pri malim brzinama ili zakrene volan malo ili kad se zalegne u krivini. Pozdrav!
  4. Ovaj vuče odlično. hvala ljudi, skinucu filter, očistiti ga, pa cemo videti ima li promena
  5. Hvala! Danas sam bio kod nekog majstora, rekao mi je da "viljuska nema lufta" i da je 99% guma posto je losa, nadam se da je u pravu. Jos jedan problem, curi mi ulje na filter vazduha. Procitao sam negde da hoce to kad se vozi u obrtajima (juče presao 40km po autoputu) ali mi je neverovatno da kaplje po malo i posle 24 sata. Je l moguće da se filter toliko natopio ili je motor pri kraju?
  6. PS Novopeceni sam bajker i nov sam na forumu, tako da o motociklima manje vise nemam pojma!!
  7. Pozdrav ljudi, juce sam kupio x9 250 i pri maloj brzini i u krivini se oseca kako prednji tocak malo seta. Sta bi to moglo biti?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja