Jump to content

Moto Zajednica

bane917

Članovi
  • Broj tema i poruka

    56
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: bane917

  1. Evo me upravo kod Atile u Horgošu na redovnom servisu. Kaže da ima jedan crno zlatni 1050XT. Trenutno je cena 12.750 evra ali cene skaču non stop, tako da ako budeš uzimao na zimu verovatno će biti druga cena. Moj je prešao 24.000 i nisam imao nikakvih problema sa njim. Radi odlično.
  2. Pozdrav iz Grčke. Nas dvoje, tri kofera i tank torba. Gume odlične. Topla preporuka za Pirelli Scorpion Trail 2.
  3. Kako ti se čine? Ja sam stavio Pirelli Scorpion Trail 2 i super su, ali sam čitao da je i Trail attack extra guma.
  4. Napiši mi broj ako možeš da ne davimo ljude ovde. Taman da te ubacim i u ovu našu Viber grupu ako želiš....
  5. Srećna Nova godina celoj ekipi! Sve najbolje, i da se ove godine malo okupimo i provozamo zajedno.
  6. To će ti najbolje objasniti @Bratislav 1973. On je vozio mali pa prešao na veliki. Mada je komentarisao jedan momak koji vozi malog Stroma, sad na moto obuci, moj motor i oduševio se. Dao sam mu da proba i kaže da ima velike razlike i da je dosta snažniji.
  7. Treba ti bukvalno 2 minuta da namestiš kratko svetlo na daljinu koja ti odgovara. Imaš samo jedan šraf sa donje strane koji popustiš i pomeriš gde hoćeš. Imaš sve u uputstvu motora.
  8. Nego društvo kad ćemo na neku zajedničku vožnju?
  9. @Bratislav 1973daj nove slike sa dodatnom opremom da vide ljudi. Extra ti je motor.
  10. Ja ne silazim. Sve čekam da i ti napokon stigneš pa da se organizujemo svi zajedno za neku vožnju i druženje.
  11. SUZUKI DL V-STROM 1050 / XT Exhaust Mivv Speed Edge Inox Nero S.042.LRB - Mivv WWW.MIVV.COM Mivv Speed Edge Inox Nero exhaust for SUZUKI DL V-STROM 1050 / XT 2020> 2021 is designed to improve the aestethics, sound and performance of your bike. Sviđa mi se ovaj auspuh.
  12. Imao sam i ja takvu potrošnju kada vozim lagano.
  13. @nsjojaKako si zadovoljan topom? Jesi li ga negde kod nas nabavljao ili od preko?
  14. Ima idealna modularna kaciga za ovu boju V Stroma. Bas mi se videla kombinacija. https://yamahabarel.com/proizvod/shark-modularna-kaciga-evo-es-yari-mat-sivo-plava/
  15. @kokuleti si malo pre mene uzeo. Ja sam u februaru i sad sam na 2.000km. Jesi li uzeo u Euro Sumaru?
  16. Ja sam prezadovoljan motorom. Prešao sam 1900km. Instrument tabla se na 1050 vidi odlično danju po suncu, mada je na XT varijanti ona tamnija jer je plavo pozadinsko svetlo. Na gume nemam zamerku nikakvu. Lepo drže, nema proklizavanja, čak su i po kiši bile odlične, mada nisam baš divljao nego normalno vozio. Sve u svemu ima dosta snage i jako je upravljiv. Prosto je uživanje voziti ga.
  17. Pozovi za svaki slučaj. Juče do 09h je bio tamo u salonu. Jedino ako je neko baš juče kupio.
  18. Ne znam kakve su ti potrebe ali nije slab uopšte. Lepo poteže, ima snage, odlično koči i pouzdan je. Ako misliš da ti je to malo stigla je nova Hayabusa. Za ovaj žuti motor mislim da je ok priča. Danas sam ga video u Euro sumaru jer sam išao na prvi servis. Uzeo ga je čovek ali je ubrzo posle toga ostao bez posla pa ga prodaje. Taman ćeš izbeći smaranje oko razrađivanja, ako ga uzmeš, jer se do prvog servisa vozi samo do 4.000 obrtaja.
  19. Koji kolega vozi ovog plavo sivog Stroma 1050XT? Jel to Kosta?
  20. Daleko bilo da se delimo. Pa vidiš da smo i ovde i pratimo ovu grupu gde smo svi. Ova druga je samo iz praktičnih razloga za vlasnike Stroma 1050. Da ne traže nekada u budućnosti rešenje nekog problema ili nešto vezano konkretno za taj model u gomili uopštenih stvari za sve Stromove.
  21. Mogu ti reći da svetla uopšte nisu loša...
  22. Grešiš. Tu grupu "Suzuki V Strom 1050 / 1050XT vlasnici" sam ja napravio, ali ne da bi se separatisali, nego da bi se u njoj razmenjivala iskustva vezano konkretno za taj model i da ne bi spamovali ovu uopštenu grupu za Stromove. Ali to ne znači da ne pratimo i ovu grupu .
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja