Jump to content

Moto Zajednica

Aleksa36

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Aleksa36

  1. Ima nas jos zainteresovanih kad se bude radila jos neka tura
  2. Aleksa36

    TDM Srbija

    Na prednjem mi je radilo ponekad ali zadnji proklizava i greska mi stoji konstanto ne gasi se. Majsto mi kaze losa pozicija za abs modul i ona se ti neki mali ventili zapuse i to se desi. Sad sam skroz izvadio abs modul lakse mi je da kocim bez njega trenutno nego to ponekad kad se pali samo i to samo ponekad na prednjem.
  3. Aleksa36

    TDM Srbija

    Hvala Alek. Svejedno se nadam da ce biti neka TDM skup uskoro sa ili bez abs.
  4. Aleksa36

    TDM Srbija

    Zdravo drugari, zanima me da li se i vama desio isti problem. ABS modulator/ pumpa mi se pokvarila, majstor preporucuje novu da ugradim ili sa nekog polovnog motora da uzmem. Kaze da pase i sa starijih Fazera cak i prva generacija FJR. Ma da nikad nisam uzimao sa moto stovarista a ovih par sto sam nasao i zvao niko nema. Jel imate neke preporuke? Inace svoj abs modulator sam skroz izvadio pa ako neko mozda zna i majstora koji bi popravio. Hvala i nadam se da ste vi spremniji za sezonu od mene
  5. Aleksa36

    TDM Srbija

    Zdravo TDM deugovi. Nov sam sa TDM-om i obozavam ga pre sam uvek vozio kruzere ovo mi je prvi motor koji nije kruzer i prezadovoljan sam. Htedoh da pitam u vezi trzanja motora u nizim obrtajima vidim da su neki isključivali klapne na usisavanju. Pa me zanima da ki je to uredu da se uradi za motor i ako bi moglo neko kratko objasnjenje kako to uraditi ako ne škodi motoru. Hvala puno unapred i nadam se nekom tdm skupu :)
  6. @NoX2SR Zdravo bas sam proveo dosta vremena citajuci kako radis na svojoj Dragoj . Lepo je videti i hvala na puno saveta. Ja sam isto iz Novog Sada i Vozim Yamahu Dragstar Classic 650 pa bi se moglo reci da smo braca po motorima. Tako da mi je ovo bilo super. Samo jedno pitanjce, oko sissy bara kako ide sa pravljenjem custom jer to i ja hocu da uradim samo nisam siguran koji materijal i za ploce koje se srafe za motor jesi uzeo od negde ili sam napravio? Hvala i puno srece
  7. Dosta od vas komentira na akrapovic ili nekim drugim auspusima koji nisu fabricki. Mene zanima da li bi pravili problem ako nemam prigusivace na svim fabrickom auspuhu? Sve izgleda isto samo je malo glasniji.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja