Jump to content

Moto Zajednica

Acko017

Članovi
 • Broj tema i poruka

  292
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Acko017

 1. akumulator ok, regler ok, jedino preostaju bobine, danas sam ga razvukao do vranja, lagano 200kmh da ga ne gnjavim, ali čim padne na 2500-3000 obrtaja krene da "grgori" zna neko od vas možda ko prodaje bobine za r6 2008? ovo su oznake:
 2. Zamenjene svećice, i deluje da je za 80% ok, ali u skroz nižim obrtajima i dalje "secka", jel postoji mogućnost da je regler? To mogu da proverim sutra, ali me zanima da li postoji mogućnost da bude to? Kada dam kontakt i palim motor, cajger i svetlo se isključe i uključe
 3. nisam skidao sve, samo poklopac odozgo, nije bilo potrebe da sve skidam jer je moglo da se priđe, lično mislim da vazduh sa ovim nema veze jer na početku dana: - pustim da zagreje motor, krenem da vozim, prvom prilikom na nekih 100-110-120kmh motor krene da trokira - vratim se kući, pustim da ohladi motor, upalim, ponovo isto. Bez obzira da li ga vozio 20-60-120kmh... ide on i 200, ali... ostavim preko noći, sutradan palim motor, sve normalno, i sve tako...
 4. Što se modifikacije filtera tiče, možda ste me pogrešno svi razumeli, nisam ja skidao ništa sa strane, jednostavno sam skinuo prednju masku filtera koja stoji ispod, i napravio filter protočnijim, kao kad bih stavio konkretno ovakav BMC filter:
 5. Probaću, mada ne može nikakvo crevo da spadne sa kučišta filtera, to je skroz ispod, filter se menja prilično lako
 6. Danas stavljam fabričke, pa ćemo videti šta će biti, problem mi je što sutra moram da prevalim 400km u jednom smeru pa mi je ovo kao grom iz vedra neba
 7. mogu da ih slikam za sat-dva pa šaljem ovde
 8. Yamaha R6 2008 je u pitanju, stare svećice su bile užasne, prve fabričke, motor prešao 27.000km trenutno
 9. Može da bude, ali ponovo... zašto motor dok se zagreva radi normalno, vuče najnormalnije nekih desetak km a onda krene da zeza? ... Stižu danas svećice, dakle ne psotoji mogućnost da je neka bobina probila?
 10. Danas svratio do majstora od koga sam kupio motor, predlaže da izoliram sve bobine, možda je kaže neka probila
 11. al ček, kakve veze to ima sa plastikom sad? k&n filteri su otvoreni, Bmc itd...
 12. Mene čudi, ako su svećice problem, zašto problem nastaje nakon zagrevanja, jer posle nekog vremena trokira i u nižim obrtajima?
 13. Filter vazduha sam stavio novi pre par meseci HFA 4614, a juče sam skinuo onu tubu(plastiku) ispred filtera, tako da je trenutno otvoren:
 14. Od juče mi yamaha trokira, upalim motor da se zagreje, krenem da se vozim i primetim da motor štuca, zamenio sam svećice, tačnije stavio neke NGK R, polovne sa kawasaki-a z750r, sklopim motor, upalim, sve mi je delovalo normalno, danas palim motor, sve normalno... krenem do Vranja i na pola puta motor ponovo štuca?! Ne verujem da je pumpa, čim dam jači gas radi sa 3 klipa verovatno jer osećam da mi fali ta 1/4 snage, bobine? Sutra mi stižu nove svećice pa otvaram motor ponovo, pomagajte
 15. ja to skidam tako što pređem celu gumu medicinskim benzinom, pa onda operem sudolom za ručno pranje sudova i to izgleda ovako:
 16. Ja sam oko nove godine kupio Metzeler M7 RR, prešao sa njom 7.000 km skoro i čini mi se da je pola istrošena, kakve četiri sezone?
 17. Gledam neke polovne gume novijeg DOT-a da kupim, jedino tako mogu da probam puno modela a da ne kupujem uvek novi set, e sad, mnogi prodavci pominju guma je istrošena 80%, 60%, 24% itd... Po čemu se zna da li je guma na 90%? Recimo konkretno kod ovog modela:
 18. Stavio 530 ZVM-X 114 lanac Motul 300V ulje oprao, ispolirao, još prednju gumu da zamenim i miran sam 5000km
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja