Jump to content

Moto Zajednica

princeton

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: princeton

  1. Juče je bio gotivan dan za vožnju.
  2. Da, evo tek sad vidim. Nisam obratio pažnju, izvinjavam se. Bio sam ubijeđen da je objedinjena tema o R1200 i R1250.
  3. Pa, možda nisam dobro shvaćen. Nije point hoće li da crkne i ko će da popravlja jer je to u domeni Vidovitog Milana, nego, da li se može opravdati visoka cijena 18 godina starog motocikla sa 100 hiljada pređenih kilometara time što su ugrađeni novi dijelovi, kvačilo, abs itd... ili je to ipak previše kilometara za jedan dual sport motocikl koji se ne vozi samo po asfaltu nego po svakakvim terenima. Ima i mlađih a jeftinijih. Kolege koje voze ili su vozili ove motocikle su bolje upućeni u cijene polovnih od mene i to je bio cilj pitanja.
  4. Pozdrav svima. Zamolio bih iskusnije kolege za savjet. Nisam do sada imao dodira sa R1200GS pa me interesuje da li je cijena od 5.500 eur za primjerak iz 2004.godine sa dobrim paketom dodatne opreme pretjerana? Motor ima nekih 90.000 - 100.000 na satu, izgleda očuvano, diferencijal i kardansko vratilo izgledaju uredno. 2018. godine je na 75.000 km mijenjano kompletno kvačilo, abs je servisiran nedavno i pod garancijom je još godinu dana. Za sve postoje računi. Znam da mi niko ne može reći uzmi ili nemoj uzeti ali me zanima neko objektivno mišljenje ljudi koji voze ili su vozili ovaj tip motocikla.
  5. Pozdrav svima. Čistim danas karburatore i otkrijem da je ler dizna oštećena tj. polomljena pri vrhu. Da li ona predstavlja problem u radu karburatora? Mislim, svakako ću je mijenjati ali me interesuje stručno mišljenje.
  6. Mislim da ne odgovara, ali hvala puno na volji da pomogneš. Živio.
  7. Pozdrav drugari, da li neko zna odgovara li zadnji lančanik od Transalp XL700V na Africu XRV650?
  8. Ma sve ok ali godine eksploatacije čine svoje a sve ima svoj vijek trajanja. Čisto me zanimala okvirna cijena generalke na mašini.
  9. Pozdrav svima i pitanje za iskusnije Afrikance. Ja sam Princeton iz Travnika i donedavno sam vozio Yamahu Tmax ali sam se iznenada zaljubio u Afriku, tačnije Rd03, pa se dvoumim oko nekih stvari. Nabavna cijena je nekih 1700 ali motor nije u sjajnom stanju. Pošto mi je najbitniji agregat i pouzdanost, interesuje me koliko okvirno košta generalka motora, ukoliko se ispostavi da je potrebna? Pitanje se odnosi na cijenu materijala pošto bih većinu stvari odradio sam.
  10. Pozdrav narode, Princeton iz Travnika. Doskora vozio Yamahu Tmax, od nedavno u potrazi za putnim endurom.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja