Jump to content

Moto Zajednica

Herr

Članovi
  • Broj tema i poruka

    127
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Herr

  1. Za koje gabarite okvirno odgovara? Visina, težina?
  2. "Mama vidi kako vozim" . Zoki, hvala tebi na pozivu, sjajnoj logistici i organizaciji. Hvala svima na sjajnom druženju, Savi na mudrostima koje neću zaboraviti . Jovica i Ivana su me oduševili. Ovo iskustvo i vožnja su vredni svakog minuta vremena i kilometra puta.
  3. Jel neko ima iskustvo od juče da je ulazio u MK, da li zaista i traže?
  4. Hvala brat. Zovem čim se vratim u Srb.
  5. Ako te ne mrzi, da li bi iscrtao ili naveo glavne parametre (lokacije) rute ka tamo i nazad? Rado bi odvozao ovo pošetkom septembra, sviđa mi se i taj deo sa off-om :-).
  6. Šteta, sjajan plan i avantura. Realizovaće se, daće Bog. I sam želim takvu avanturu i vredela bi žrtve.
  7. Saglasan i počastvovan. 063686197 Gordan.
  8. Kao neko ko je od skoro polaznik ove škole želim da podelim svoje iskustvo. Pre svega ono što me je oduševilo jeste energija kojom @jimmy zrači. Čovek je jako smiren, strpljiv, staložen i što je meni jako važno ne diže tenziju u toku obuke. Sve lepo objasni i vrlo strpljivo i temeljno objašnjava svaku tehniku i vežbu. Ima odličan pristup i ume čoveka da motiviše u cilju napretka kao i da ga ohrabri kada neka od vežbi i ne ide tako lako. Drugo meni takođe bitno jeste da je čovek u Beogradu, poligoni su takođe u BG, sve je blizu i adekvatno prilagođeno obuci tako da može da se radi obuka i trenira u terminima koji su vam dgovarajući. Pored poligona postoje staze i tereni raznih nivoa složenosti prilagođeni svačijem znanju i adekvatni za sistemsko napredovanje i uzrastanje u tehnici vožnje. Za sledeći napredniji nivo postoje tereni na Divčibarama i u Takovu do kojih se može doći u danu tako da je omogućen trening i višeg nivoa koji je vrlo dostupan i ne zahteva značajnu logistiku i organizaciju vremena. Motor na kome imam obuku je kvalitetan, maltene nov i ne pričinjava nikakve teškoće u obuci za razliku od neki ranijih iskustava koje sam imao na nekim drugim mestima. Sve u svemu za sada sam zaista zadovoljan i treningom i instruktorom. Kako sam tek počeo svakako ću svoje utiske izneti i kasnije nakon dodatnog iskustva u radu i treningu.
  9. Izvini za off, gde si našao tipske?
  10. Ček, jesam li dobro razumeo, pandur zakačio i posle bežao?
  11. Herr

    Agv

    Isporučuju za Srbiju?
  12. Sreli ste "čuvenog" Grobara, lik je poznat, bio je profi trkač, on i ekipa. Nadimak je stekao prema učinku, kako sam čuo, nekoliko momaka sa R motorima je trkajući se sa njim na GS-u završilo na zelenoj livadi sa spomenicom.
  13. Svaka čast Deki, oduševljen sam poduhvatom i putopisom. Majka mu stara, da ima čovek više dana GO i koju paricu plus, ne bi silazio sa motora, išao bi i sa Zokijem u Albaniju, sa tobom u Bugarsku,... ma svuda . Vi sjajni ljudi a sjajne i ture.
  14. Šalim se, naravno da je do mene. Nego sjajna ekipa, sjajna ruta pa mi žao. Puno pozdrava do neke naredne vožnje.
  15. Herr

    R1200GS: Koje gume?

    Pirelli scorpion RALLY STR ili Michelin anakee Adventure? Iskustva, prednosti i slabosti. Moram da presečem i kupim. Ono što sam našao na netu navodi na prednosti pirelli, o anakee nisam našao dovoljno informacija.
  16. Čemu služe?
  17. Pa eto, ne znam kakav je put ali mi se čini da je lepa lokacija.
  18. Ja razmišljam da se provozam do Taorskih vrela kod Valjeva.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja