Jump to content

Moto Zajednica

DusanPS

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    MT 07

Poslednji posetioci profila

418 profile views

DusanPS's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. Potreban je auspuh za gore navedeni model, ako ima neko nesto da predlozi ili ponudi bio bi zahvalan. Svako dobro
  2. Danas sam dobio poziv posle 4 dana da je u pitanju ipak probna.Meni to ne predstavlja problem ,ako nista otkacicu probnu sa A kategorijom nego me je zabunila (da ne kazem iznervirala) reakcija zena sa saltera,ali to je vec druga tema Srecan sam ja i sa probnom samo su to mogli ranije da urade ,dakle AM kategorija se ne racuna kao nesto sto ce vam skinuti probnu dozvolu na zalost. Elem,bitno da je papir u dzepu za koji dan! Pozdrav
  3. Neverovatan slucaj sam imao danas ,imam AM kategoriju samo od 2011. godine i pre 4 dana sam zavrsio za celo A ,kada sam otisao da predam resenje za dozvolu zene u Ljermontovoj su bile mnooogo zbunjene povodom ove situacije iz razloga sto ne znaju da li mi upisuju ili mi izdaju probnu,dok su mi u autoskoli rekli da nema potrebe da polazem prvu pomoc zato sto ja imam vozacku po starom zakonu i da treba samo da se dopise ,ostalo je da direktor uzme i resi moj problem u ponedeljak. Sa saltera mi je receno "Prvi put imamo ovakvu situaciju" .. Blagi sok.
  4. DusanPS

    Kupujem MT-07

    @Milan 019 Video sam oglas vec ,ako se ne varam to je onaj sa 35kW/ 48 KS. Prelep je ,hvala ti u svakom slucaju na javljanju ,pusticu jos malo vremena da vidim da li se neko odluci da proda!
  5. DusanPS

    Kupujem MT-07

    @Stefan Kovačević @zika56 Video sam vec oglas pre nekoliko dana ,hvala vam na predlogu momci! Sto se tice auspuha,negde sam bas na forumu procitao komentar "Dobar je samo ako dolazis iz svaleracije u kasne sate,pa da te necuju u kuci" i nasmejem se svaki put. Moje neko razmisljanje i misljenje o ugradnji aftermarket auspuha ,da stavimo po strani sto moze da doda na performansima,sam zvuk je po meni bitniji u gradskim guzvama,ako nista sigurniji sam za volanom ,veca je verovatnoca da ce me znojavi ,premoreni vozac juga s'otvorenim prozorom i izbacenim laktom kroz isti cuti nego videti u "mrtvom uglu". (Ja se oznoja dok iskuca ovo )
  6. DusanPS

    Kupujem MT-07

    @SpaleKG Da ,imas pravo i za auspuh sam cuo ,a i uverio se.. Hvala!!
  7. DusanPS

    Kupujem MT-07

    @Jupiter Veruj mi da sam 24/7 na oglasima i meni licno nista specijalno nije skrenulo paznju. Mozda sam za nijansu probirljiv ,ali boze moj, koliko para toliko i muzike Kilometraza ,servisi ,abs ,boja sve je to nesto sto utice na kupovinu naravno.. Elem,izvini sto kasnim sa odgovorom ,zauzet sam ovih dana. @SpaleKG Nisam ,ali sam se raspitivao kod vozaca,citao predloge/komentare i kada sve sastavim svuda su isti odgovori.Bolji vizir,sipanje goriva i sediste. Dobro bi mi dosao jos koji savet/misljenje,mozda ima i nesto sto ne znam? Realno nije Touring motor toliko sam svestan,nisam ni mislio da cu sa njim da proputujem Evropu ili nesto slicno ,ali za dnevne obaveze i za avanturu vikendom mislim da je ok motor.
  8. DusanPS

    Kupujem MT-07

    @tomaesp da sam samo dan ranije naleteo na njega, fak.. Hvala u svakom slucaju, znaci mi ova informacija zato sto sam ocekivao da je oglas istekao ili nesto sl.
  9. DusanPS

    Kupujem MT-07

    @tomaesp Znaci od njega mogu da dignem ruke?
  10. DusanPS

    Kupujem MT-07

    @tomaesp Da nije rec slucajno o ovom motoru? Posto mi je taj isti motor zapao za oko ,medjutim , od jednom je nestao sa oglasa,predpostavljam prodat Cini mi se da je prodavac bio sa Zvezdare
  11. DusanPS

    Kupujem MT-07

    @Marko05 Hvala u svakom slucaju ,drzim se 07
  12. DusanPS

    Kupujem MT-07

    Evo ovde da probam posto nisam nesto odusevljen na drugim mestima ,kupujem MT-07. Slike,opisi i preporuke inbox je otvoren. Hvala u napred!
  13. @Biker-Boy Ovakvu mi dobrodoslicu ni rodjaci sa sela ne prirede Hvalaaaa!!!
  14. @Singularitet @sashac Hvala drustvo!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja