Jump to content

Moto Zajednica

pinokio

Članovi
  • Broj tema i poruka

    70
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.instagram.com/yamax_t/

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Yamaha TMAX insta - yamax_t

Poslednji posetioci profila

1178 profile views

pinokio's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

65

Reputacija u zajednici

  1. Najaktulenija slika kada na sebi ima i kofer
  2. Hvala na lepim recima. Zamene tockova mi je preskupa. Over racing i MOS prave vrhunske tockove i adekvatne cene. Sto se tice kormana, taj projekt jos uvek postoji i verovatno cu ga realizovati ove godine. Zamenicu upravljac u celosti Plastike na upraljacu se skidaju tako da ce sve izgeldati mnogo zanimljivije.
  3. Ja sam razmisljo kao ti. Univerzalana prikolica poput tvoje. Medjutim, tu je i glavni problem, gde je drzati? Ova poljska se sklopi i moze da se prisloni uza zid i zauzima manje od 50cm! Mogu da je drzim u svojoj garazi i i popunice deo koji se ne koristi. Za montazu i demontazu je dovoljno 10s sekundi. Dodatno, kada i otputujem negde, lako je naci negde 50x130cm da se odlozi.
  4. ima kod nas da se kupi. 2,5k sa porezom. da li je neko koristio prikolice lorries? zanima me da li ima trzista da se ovakva prikolica iznajmljuje kada mi ne treba?
  5. koji bi problem bio sa registracijom ove prikolice? ona ima kompletnu dokumentacij potrebnu za registraciju bilo gde u EU. da li za registraciju kod nas mora da se radi i dodatna sertifikacija?
  6. Da li je neko imao ikustva sa ovom poljskom prikolicom? prikolica ima platformu koja se sklapa i moze se postaviti da stoji vertikalno. platforma se takodje spusta pa je penjanje na nju banalno. cena je 1800e
  7. sa 5-6 litara ce biti najbrzi gde god da vozi. 7-8 je glava u torbi
  8. ako zamenis variomat, rolnice i poradis na mapama a onda vozis pun gas po gradu onda je 7-8 sasvim moguce. ja sam vozio jedan takav tmax, takva voznja je i veoma opasna.
  9. moguce je da bi ti ovaj na slici bio i previsok. ima i nizi. salu na stranu, sve je pitanje sta zelis da postignes sa vizirom, ja zelim da mi duva vetar u fullface kacigu do 100km/h i hladi me tokom leta kada je supusten, odnosno da mogu da vozim bez napora preko 100 uz podnosljivu buku. ko zeli zaklon citavo vremen jer ima openface, moje resenje i nije idealno resenje jer ima previse promaje pa u oci upada i prasina kada se brzo vozi.
  10. poredio sam ADV sa TMAX. zato i kazem da je ADV pravi motor koji svojim sedenjem i pretincem ispod dupeta pokusava da te prevari, isto vazi i za integru. ne znam koliko tacno trosi gde. ja ga vozim po gradu i to varira od 4,5 do 5 litara. nemoj me drzati za rec jer slabo gledam te brojeve a jos manje vodim brigu o potrosnji. prosto receno vozim kako mi se vozi. sebe bi ocenio kao umerenog ka rasipnom vozacu.
  11. vozio sam ja. cak i NC 750 u obe verzije, manual i DCT. ADV je motor koji lici na skuter a Tmax je skuter koji lici na motor. Vesanje i pozicija motora su kod oba ista ali je razlika u samom menjacu i nacinu na koji on radi. sedenje je slicno manje-vise. meni se dopada mnogo vise skuter.
  12. ima veoma smisla. ako imas elektricni vizir. kada si u gradu, drzis ga spustenog i hladis se. leti to meni zlata vredi. kada je hladno ili kada si na otvorenom, podignes ga i cepas. da li bas ovaj ili za 7 cm visi, ili neki jos visi, to zavisi od tebe, visine, pozicije glave, kacige. ja imam tri vizira
  13. ne, on je bio do ove godine u garanciji. bilo kakvi zahvati na motoru mogu da velika glavobolja ako je potrebno isposlovati garanciju. ove godine sam morao da menjam kola pa nije ostalo para za tmax unapredjenja.
  14. 175km po njegovom satu ali ja bih kazao da je 165 max po GPS. Nije to masina za takvu brzu voznju, budimo relani. Moze, nece da stenje, ali to je ipak skuter
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja