Jump to content

Moto Zajednica

Данијел

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Данијел's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Zanima me misljenje o full krosevima samo 2t, kakvi su sto se tice ulaganja, da li se cesce radi generalka, delovi da li ima, ulje da li mora da se menja na odredjenih radnih sati ili sezonski. Inace voznja po sumi ali ne toliko cesta i malo divljanja, planiram da uzmem ful kros pa me zanima misljenje, 125cc.
  2. Zanima me misljenje o ktm exc 250, dvotaktni, 1997 godiste, da li je skupo odrzavanje tog motora, kakav je sto se tice snage, da li je dobar, da li su skupe popravke, jel ima originalnih delova u Srbiji...itd itd
  3. Nisam imao nikakav dodir niti sam probao ful kros, pa zato pitam zanima me da uzmem, ali zanima me da li je skupo odrzavanje, i cujem da im se menja na 5 radnih sati ulje u menjacu, da li to vazi i za 2t ili je isto i za 2t i 4t, inace me prvenstveno zanima zato sto volim divljacku voznju pa zato pitam za ful kros.
  4. Pozdrav kolege, zanima me vase misljenje da li su dobre full kroserice za voznji po sumi, da li nece da greju i to dalje, generalno me zanima koji ful cros je dobar, i ko je imao iskustva sa Hondom cr 125.
  5. Pozdrav kolege, da li neko zna gde mogu da porucim ekspanzioni sud ili ti prelivnu posudu, za Suzuki tsr 125.
  6. Mislim da mi je svecica malo svetlija, cilindar je ravan i glavu sam odradio bila je kriva i ona je sad ravna i glatka kao staklo. Ako mi smesa bude kako treba ili malo jaca onda ne bi trebao podizati temperaturu ?
  7. Vodena pumpa je ispravna lepo uvlaci, termostat sam skinuo, jedino sta nema to je ekspanzioni sud a to fabricki tsr ima
  8. Pozdrav, imam problem sa Suzuki tsr 125 kubika, 1994 godiste, podize temperaturu, vec po 3 put mu menjam dihtung, sad 3 put kad sam mu menjao dihtung nije grejao toliko, nakon duze voznje hoce da izbaci malo antifriz, inace ima 3 ventilatora na hladnjak. Da li neko zna u cemu moze biti problem ?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja